این ارسال پرطرفدار است. محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ این ارسال پرطرفدار است. اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ به نام خداوند بزرگ و مهربون. عرض سلام و خسته نباشید به بروبچ انسورسنتر و ممنونیم ازشون که تا اینجا تو جمع خونواده خودشون عاشقانه خالصانه و صادقانه موندن مسابقه ای رو برای عزیزان ترتیب دیدیم جهت محک زدن خودمون و همچنین ایجاد هیجان و رقابت بین عزیزان. سوال بسیار آسونه و هدف شرکت دوستان و ایجاد لحظه های خوب برای همدیگه هست. قبل از اینکه سوال رو بزارم یه سری نکات رو خدمت دوستان ارائه کنم که مشکلی پیش نیاد خدایی نکرده. *********1- جوابها باید به صورت فایل تکست بدون هیچ گونه توضیحی توی تاپیک گذاشته بشه(امکان دانلود برای دیگر اعضای گروه وجود نداره و فقط مدیریت به فایل ها دسترسی داره) 2- دوستان فقط یک بار میتونن به سوال پاسخ بدن. 3- مهم ترین عامل توی قبولی جوابها تمیز بودن کدنویسی بدون باگ بودن و داینامیک بودن جواب هست یعنی اینکه جوابی که میدن برای هر شرایطی جواب بده و با تغییر مقادیر اولیه هم درست باشه. 4- مسابقه برای همه دوستان هست هم عزیزان بیسیک و هم دوستان جاوا کار نکته ای که هست اینه که فقط به یه زبان میتونن دوستان پاسخ بدن. 5- مسابقه تا پنجشنبه شب ادامه داره و بعداز اون تاپیک بسته میشه و برنده ها اعلام میشه. جوایز متعاقبا اعلام خواهد شد که چی هست عرض دیگه ای نمونده . دوستان از همه تقاضا میشه که توی مسابقه شرکت کنن و امیدوارم که به همه خوش بگذره. موفق باشید واما سوال مسابقه فرض کنید مجموعه ی A به شکل زیر موجود است.(آرایه ی A هم میتونیم بگیم) A={"a","b","c","d","e","f"} همچنین فرض کنید مجموعه ی B به شکل زیر موجود است.(آرایه ی B هم میتونیم بگیم) B={"a","d","m","f","k","n","r","w","s","l"} سوال:::؟؟ تابعی بنویسید که اشتراک دو مجموعه را گرفته و در صورتی که همه ی اعضای A در مجموعه B نبود آرایه را با اعضای B از سمت چپ مقدار دهی کند و نتیجه را به صورت <ArrayList<String یا معادل بیسیک آن ()string و مرتب شده به ترتیب حروف الفبا برگرداند. راهنمایی(خروجی باید به صورت زیر بشه حتما) A={"a","d","f","k","m","n"} موفق و موید باشید ببینم چیکار میکنن 11 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
پژمان نیکروان 6,055 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ سلام ممنون بابت مسابقه منم تو فکر مسابقه بودم، انشاالله بعد ازاین... امیدوارم منظور سوال رو درست متوجه شده باشم، چون گفتی فقط برای یک زبان بفرستیم من بیسیک فرستادم. پاسخ 1.zip 8 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Amir - B 185 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ سلام بفرمایید Qusetion.rar 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 مرداد، ۱۳۹۶ در هم اکنون، Amir - B گفته است : مممنون از شما دوست گرامی که در مسابقه شرکت کردید دوستان یه نکته ای رو توجه کنن که جوابا رو توی یه فایل فشرده به صورت زیر ارسال کنن. توی پیکو فایل آپلود نکنید عزیزان. گزینه ی پیوست وجود داره. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ با تشکر از محمدرضای عزیز بابت راه اندازی این مسابقه تعجب می کنم دوستان زیاد فعال نبودن. اگر مبتدی باشید براتون شرکت در مسابقه می تونه محک خوبی باشه. و برای افراد قدیمی تر که بدتره شاید صد روش برای نوشتن این کد باشه. هر روش ضعف و قدرت خودشو داره و افراد با سابقه انجمن برای نوشتن روشی که بهتر باشه سختی بیشتری می کشند. به هر حال توصیه می کنم که حداقل یه امتحانی بکنید.واسه من که یه خوبی داشت یه کتابخونه ای رو که هرگز با اون کار نکرده بودم و همیشه دم دستم بود رو امتحان کردم.اینم خودش یه تجربه است فقط مشخص نشد جایزه اش چیه «امیدوارم موفق باشید.» Intersection.rar 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ ممنونم امین جان که تو مسابقه ی خودت شرکت کردی. از همه دوستان تقاضا میکنیم که تو مسابقه شرکت کنن و خودشونو محک بزنن. این همه کاربر فعال و سطح بالا داریمااا برنامه های خوبی برای مسابقات داریم. استقبال کنید دیگه در 3 ساعت قبل، امین مهدی نژاد گفته است : فقط مشخص نشد جایزه اش چیه چه جایزه ای بهتر از خوشناسی امین جان جایزه ها مشخصه دیگه. فروشگاهمو خداروشکر سرشار از محصولاته با ارزش و قدرتمنده. 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ مسابقه داره تموم میشه. فقط سه نفر شرکت کرده. این همه کاربر فعال. لطفا شرکت کنین بچه ها. مرسی 3 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
maxi333 38 ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 مرداد، ۱۳۹۶ سلام با اجازه از اساتید گرامی merge.zip 4 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ سلام توی اینجور مسابقات مدیر و کاربر عادی نداریم آقا. اینجا محمدرضا بازی رو راه انداخته و همه میان کد میزان و بعد چکشون می کنه، جایزه رو میده من جایزه از سورس مورسای فروشگاه نمیخوام باس هاست رو تا سه ماه هزینش رو پرداخت کنی یه چیزی واست نوشتم ببین چطوره، مغزم از این بیشتر کشش نداره دیگه بچه ها شرکت کنین.محمدرضا یه جایزه خوب تدارک دیده. SubscribeArray.rar 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 26 مرداد، ۱۳۹۶ در 12 ساعت قبل، maxi333 گفته است : تشکر از شما دوست گرامی. در 9 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : . جایزه در حد شما ما نداریم اصن. واسه همین جایزه معنوی بهت میدم :دی. 2 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ مسابقه ما هم تموم شد. از اونجایی که دوستان زیادی شرکت نکردن تصمیم بر این شده که همه دوستانی که شرکت کردن رو برنده اعلام کنیم از پژمان نیکروان عزیز و دوست خوبم مجید آرتای عزیز به خاطر شرکت در مسابقه تشکر ویژه میکنم. (شرکت کنندگان افتخاری مسابق) از بین بقیه دوستان شرکت کننده امین مهدی نژاد و Amir - B و maxi333 بهترین پاسخ رو آقای مهدی نژاد دادن. انشالا که این دوستان و بقیه دوستانی که شرکت نکردن توی همه مراحل زندگی موفق باشن. این دوستان از بین محصولات زیر یکی رو انتخاب و برای بنده پیغام خصوصی کنن تا جوایز بهشون اهدا بشه. امیدوارم که تو مسابقه های بعدی شور و نشاط و هیجان بیشتری رو شاهد باشیم. 6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده