mahdihell 2 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 سلام من یه برنامه متریال با بیسیک فور اندروید نوشتم وقتی روی شبیه ساز یا گوشی امتحان میکنم یا فورس کلوز میده یا ابتدا صفحه سفید میشه بعد فورس کلوز ولی همون برنامه رو بدون متریال مینوسیم به راحتی اجرا میشه ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 14 آبان، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، 2017 سلام حتما مشکل از راه اندازی متریالتونه! کد های منیفست، ریسورس ها و .. رو چک کنید یا در صورت امکان سورستون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 15 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2017 در 13 ساعت قبل، مهدی کفشگر گفته است : سلام حتما مشکل از راه اندازی متریالتونه! کد های منیفست، ریسورس ها و .. رو چک کنید یا در صورت امکان سورستون رو قرار بدید. ممون.این سورس پروژه متریالی که واسه تست امتحان کردم n اینم ورژن بیسیک و کتابخانه های استفاده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 15 آبان، 2017 مالک اشتراک گذاری ارسال شده در 15 آبان، 2017 کسی نیست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdihell 2
سلام من یه برنامه متریال با بیسیک فور اندروید نوشتم وقتی روی شبیه ساز یا گوشی امتحان میکنم یا فورس کلوز میده یا ابتدا صفحه سفید میشه بعد فورس کلوز ولی همون برنامه رو بدون متریال مینوسیم به راحتی اجرا میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسال های توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.