mahdihell 2 ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 مرداد، ۱۳۹۶ سلام من یه برنامه متریال با بیسیک فور اندروید نوشتم وقتی روی شبیه ساز یا گوشی امتحان میکنم یا فورس کلوز میده یا ابتدا صفحه سفید میشه بعد فورس کلوز ولی همون برنامه رو بدون متریال مینوسیم به راحتی اجرا میشه ممنون میشم راهنماییم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی کفشگر 548 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سلام حتما مشکل از راه اندازی متریالتونه! کد های منیفست، ریسورس ها و .. رو چک کنید یا در صورت امکان سورستون رو قرار بدید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، مهدی کفشگر گفته است : سلام حتما مشکل از راه اندازی متریالتونه! کد های منیفست، ریسورس ها و .. رو چک کنید یا در صورت امکان سورستون رو قرار بدید. ممون.این سورس پروژه متریالی که واسه تست امتحان کردم n اینم ورژن بیسیک و کتابخانه های استفاده شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdihell 2 ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 24 مرداد، ۱۳۹۶ کسی نیست جواب بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mahdihell 2
سلام من یه برنامه متریال با بیسیک فور اندروید نوشتم وقتی روی شبیه ساز یا گوشی امتحان میکنم یا فورس کلوز میده یا ابتدا صفحه سفید میشه بعد فورس کلوز ولی همون برنامه رو بدون متریال مینوسیم به راحتی اجرا میشه ممنون میشم راهنماییم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.