smok 12 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سلام به نظرتون میشه وقتی تصویر دوربین که داره توی پنل نمایش داده میشه رو ریخت تو یه متغیر از نوع bitmap ? لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ من این کدو نوشتم فقط وقتی برنامه رو اجرا میکنم این پیغامو میده . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ بنده دقیقا این کد الان تست کردم مشکلی نداشت.بنده اومدم عکس پنل رو گرفتم و به ایمیچ ویو نسبت دادم: [/b][b] Dim d As BitmapDrawable[/b] [b] Dim b As Bitmap[/b] [b] d = pnl.Background[/b] [b] b = d.Bitmap[/b] [b] img.Bitmap = b[/b][b] حالا شما اگه امکانش هست کدتون رو قرار بدید بنده چک کنم.الان شنا دقیقا میخواید چیکار کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ این کد من هست . Sub Globals Private b1 As Button Private p1 As Panel Dim cam As AdvancedCamera Dim d As BitmapDrawable Dim b As Bitmap Private img As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("1") cam.Initialize(p1,"cam") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub b1_Click cam.StartPreview cam.FlashTorch d=p1.Background b=d.Bitmap img.Bitmap=b End Sub من میخوام تصویری که توسط دوربین توی پنل پخش میشرو توی یه متغیر از نوع bitmap بریزم و بعد توسط دستور GetPixel هر تغییری که تو تصویر ایجاد میشرو تشخیص بده. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ چیزی که شما میخواید فکر نکنم بشه ( شایدم بشه ولی بنده راه حلی ندارم واسش) در ضمن شما که StartPreview رو باید در رویداد Ready فراخوانی کنید بعدش هم واسه عکس گرفتنش ( Take Picture ) هم باز رویداد PictureTaken داره که بعد عکس گرفتن کدهارو اینجا باید بنویسید. شما دقیقا چکاری رو میخوایید انجام بدید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ من میخوام یه برنامه مثل instant heart rate بسازم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
smok 12 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ یه source code هم پیدا کردم که با اکلیپس نوشته شده. شما از اکلیپس سر در میاریید ؟ https://github.com/joeyvanderbie/android-heart-rate-monitor لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ والا بنده که نمیتونم سر در بیارم دقیق به چه شکلی عمل می کنه ( اساس کد نویسشون چی بوده ) میتونه از سنسور استفاده کرده باشه.میتونه ایده ای جدید باشه از طرف خودشون.نمیدونم دقیق. ولی با این GetPixel نمیشه همچین کاری رو کرد چون این برنامه با ضربان کار میکنه و نه جا به جا شدن پیکسل عکس. نه متاسفانه سر رشته ای از ایکلیپس ندارم فقط در حد یک hello world کار کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 فروردین، ۱۳۹۴ بنده کد بهتون میدم خودتون تست کنید بنده تست نکردم که عمل م یکنه یا نه : [/b][b] Dim p As Panel[/b] [b] Dim b As Bitmap[/b] [b] Dim img As BitmapDrawable[/b] [b] img = p.Background[/b] [b] b = img.Bitmap[/b][b] لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
smok 12
سلام
به نظرتون میشه وقتی تصویر دوربین که داره توی پنل نمایش داده میشه رو ریخت تو یه متغیر از نوع bitmap ?
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.