ali mo 264 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۹ ممنون از شما که سریع انجام دادی و وقت گذاشتید ولی متاسفانه همچنان ویروس تشخیص میده این کتابخونه رو واقعا نمی دونم چرا تا تیک این کتابخونه رو بر می داری از حالت ویروس میاد بیرون برنامه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۹ در 4 ساعت قبل، ali mo گفته است : من تست کردم موردی نداشت دوست عزیز. با همین آنتی ویروسی که لینک گذاشتین. مشکل از کدهای دسترسی روت بود که از کتابخونه حذف شد. یه پروژه خالی فقط با این کتابخونه تست کنید و حتما یه کلید ساین جدید بسازید. از کلید دیباگ استفاده نکنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ali mo 264 ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 بهمن، ۱۳۹۹ در 3 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : من تست کردم موردی نداشت دوست عزیز. با همین آنتی ویروسی که لینک گذاشتین. مشکل از کدهای دسترسی روت بود که از کتابخونه حذف شد. یه پروژه خالی فقط با این کتابخونه تست کنید و حتما یه کلید ساین جدید بسازید. از کلید دیباگ استفاده نکنید مرسی از شما مهندس بله کاملا رفع شده اولین بار تست کردم نمی دونم چرا ویروس شناخت احتمالا حواسم نبوده و تیک کتابخونه جدید نخورده بوده خیلی ممنون از شما که وقت گذاشتید. تشکر فراوان 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
v0126 0 ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 اردیبهشت، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر با این کتابخانه میشه منبع نصب یک برنامه رو پیدا کرد؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
economic_lq 11 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ سلام خسته نباشید توی ورژن 6.2 امکان پک اپ گرفتن از برنامه برداشته شده ؟ سلام توی ورژن 6.2 امکان بک اپ گرفتن از برنامه ها برداشته شده ؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,579 ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 1 شهریور، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۶/۱ در ۱۴:۰۱، economic_lq گفته است: سلام خسته نباشید توی ورژن 6.2 امکان پک اپ گرفتن از برنامه برداشته شده ؟ سلام توی ورژن 6.2 امکان بک اپ گرفتن از برنامه ها برداشته شده ؟ سلام و درود. این مورد فک کنم به خاطر اینکه دسترسی روت میخواست و کتابخونه ویروسی شده بود حذف شد. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 23 شهریور، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 شهریور، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر، با این لایبری میتونم لیست برنامه هایی که باز هستند، پکیج نیمش رو بگیرم؟ میخوام اپ هایی که توی recent application گوشی هستن رو بگیرم. بدون دسترسی روت؟ امکانش هست؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.