مجتبی خیری 21 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ سلام مثلا من یک تکست ویو دارم سایز رو میدم 30 این مثلا در گوشی های 4.7 - 5.1 اینچی خوبه و مناسب ولی وقتی در یک تبلت 10 اینچی اجرا میشه ، سایز فوق العاده کوچیک میشه چطوری تنظیم کنم مثلا سایز زیاد شد متن هم به نسبتش زیاد بشه؟؟؟ تشکر لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Negan 1,300 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ از دیمنشن استفاده کن و سایز های استاندارد برای تبلت هارو هم توی دیمنشن تعریف کن وقتی سایز رو از دیمنشن ها میدی اگ دستگاه تبلت باشه میره و سایز مخصوص تبلتی ک توی دیمنشن هست رو استفاده میکنه اطلاعات بیشتر میخوای لینک پایین رو ببین Appendix: Everything about sizes and dimensions in Android | Android4Beginners.com https://www.you_tube.com/watch?v=H_6QlYmeUG8 آندرلاین یوتیوپو وردار موقع ارسال نمیدونم چرا اجازه ارسال نمیداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجتبی خیری 21 ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 مرداد، ۱۳۹۶ در 5 دقیقه قبل، Negan گفته است : از دیمنشن استفاده کن و سایز های استاندارد برای تبلت هارو هم توی دیمنشن تعریف کن وقتی سایز رو از دیمنشن ها میدی اگ دستگاه تبلت باشه میره و سایز مخصوص تبلتی ک توی دیمنشن هست رو استفاده میکنه اطلاعات بیشتر میخوای لینک پایین رو ببین Appendix: Everything about sizes and dimensions in Android | Android4Beginners.com https://www.you_tube.com/watch?v=H_6QlYmeUG8 آندرلاین یوتیوپو وردار موقع ارسال نمیدونم چرا اجازه ارسال نمیداد سپاس آموزش فارسی در سطح نت برای این مورد وجود نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
مجتبی خیری 21
سلام مثلا من یک تکست ویو دارم
سایز رو میدم 30 این مثلا در گوشی های 4.7 - 5.1 اینچی خوبه و مناسب
ولی وقتی در یک تبلت 10 اینچی اجرا میشه ، سایز فوق العاده کوچیک میشه
چطوری تنظیم کنم مثلا سایز زیاد شد متن هم به نسبتش زیاد بشه؟؟؟
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.