رفتن به مطلب
  • 0

amir386

سوال

سلام دوستان من یه مشکلی دارم موقع لیمیت دادن.. 

یه لیست و ب تعداد لیت هم عکس دارم..  حدود 210 تا هستن

وقتی که یهو همه ی پنل رو لوود میکنم اولش یه مقدار صبر میکنم ولی همه ی 210 تا رو کامل و درست لود میکنه ولی.. وقتی از لیمیت استفاده میکنم 10 تا 10  

تا شماری 130 بدون مشکل میره ولی بعده اون حتی تو دیباگر هم میشماره لیست رو ولی دیگه بیشتر از اون رو نشون نمیده..

دو سه بارم تست کردم...

بعدش مقدار لیمیتم رو تغیر دادم به 25 تا 25 تا که ایندفه تعداد بیشتری لود کرد و تا 170 اومد ولی بعده اون رو دیگه نمایش نداد و اسکرول نکرد .. ولی باز هم میشمرد.. تا 210 .! دقیقا هم نمیدونم این مشکل از چیه لطفا کمکم کید با تشکر:fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

16 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

در 11 ساعت قبل، ghost94 گفته است :

سلام 

کد هاتونو قرار بدید 

Sub lvlss

For i = az To ta

 lvl.Panel.AddView(pp1,0,fsl,100%x,100%y)
	
	fsl = fsl + 16.77%y
	 imdang.Tag = i
     lname.Text = list1.get(i)
      imdange.setbackgroundimage(loadbitmap(file.dirassets,list2.GET(i)))
       lvl.Panel.Height = fsl
End Sub



Sub lvl_ScrollChanged(Position As Int)
	
	Try
				If lvl.ScrollPosition + lvl.Height = lvl.Panel.Height Then
		If ta < Apps.Size Then
		az = az + 11
           ta = ta + 10
             lvlss
			  Else
				ToastMessageShow("پایان لیست ا..",False)
	End If
	End If
	Catch
		End Try
End Sub

اینم کد:fekr:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

  • مشکلشو فهمیدم چرا بیشتر لود نمیکنه با دیباگر این ارورو میده با آریا لیست ویو هم امتحان کردم همین ارور رو میداد:sorry:

java.lang.OutOfMemoryError: Failed to allocate a 9437196 byte allocation with 3791648 free bytes and 3MB until OOM

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

اینجوری که شما لود کردین معلومه رم کم میاد عزیز.

برای لود کردن حتما از پیکاسو یا گلاید برا عکساتون استفاده کنید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 19 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

اینجوری که شما لود کردین معلومه رم کم میاد عزیز.

برای لود کردن حتما از پیکاسو یا گلاید برا عکساتون استفاده کنید

میشه یه مثال کد بدین:scratch_one-s_head: بهترین راهشو بگین ممنون میشم حتی سایز عکسامم تا 1 کیلوبایت رسوندم یعنی هیچکدوم بالای یک کیلوبایت نیس ولی بازم...

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

تو این آموزش من از گلاید برای مولتی پنل استفاده کردم.

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

تو این آموزش من از گلاید برای مولتی پنل استفاده کردم.

 

ممنون اقای شاهپیری ولی الان استفاده کردم ازین روش... عکس هامم داخل dirassets هستن وقتی لود کردم کلا سفید نشون میده ...

 

 

البته من کتابخونه glide رو ندارم ariaglide اقای شاهدی رو دارم..

کدم رو هم به این صورت وارد کردم

ag.Load(File.Combine(File.DirAssets,"nodang.jpg")).AsBitmap.IntoImageView(imdang) 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

آدرس رو اشتباه دادین عزیز.

به شکل زیر بدین.

Dim assetstr As String="file:///android_asset/"
arg.Load(assetstr&"image.png").AsBitmap.IntoImageView(ImageView1)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 5 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

آدرس رو اشتباه دادین عزیز.

به شکل زیر بدین.

Dim assetstr As String="file:///android_asset/"
arg.Load(assetstr&"image.png").AsBitmap.IntoImageView(ImageView1)

 

مرسی اینشم درست شد:give_heart: چه جالب فکر میکردم این دو تا ادرس باهم فرقی نداشته باشن ..!! بعد اونوقت اگه بخوام فایلی از dirInternal لود کنم باید چیکار کنم؟؟!:fekr: ممنون میشم..

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 3 دقیقه قبل، amir386 گفته است :

مرسی اینشم درست شد:give_heart: چه جالب فکر میکردم این دو تا ادرس باهم فرقی نداشته باشن ..!! بعد اونوقت اگه بخوام فایلی از dirInternal لود کنم باید چیکار کنم؟؟!:fekr: ممنون میشم..

 

دادا از مولتی پنل بکش بیرون / این همه لیست ویو ساخته شدن که کارتو راه بندازن با کلی  امکانات / یکی همین ultimateListView یا AriaListview

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 2 دقیقه قبل، میلاد گفته است :

دادا از مولتی پنل بکش بیرون / این همه لیست ویو ساخته شدن که کارتو راه بندازن با کلی  امکانات / یکی همین ultimateListView یا AriaListview

جفتشونم دارم و یه قسمت برنامم هم از ariaListview استفاده کردم..ولی این قسمتش من میخوام سرعت کارو افزایش بدم و البته تعداد پنل هام زیاده و این قسمتش احتیاجی به انیمیشن و .. این لیست ویو ها نیست

بعدشم سوال اخر من یه چیز دیگه بود !!:pardon:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، amir386 گفته است :

جفتشونم دارم و یه قسمت برنامم هم از ariaListview استفاده کردم..ولی این قسمتش من میخوام سرعت کارو افزایش بدم و البته تعداد پنل هام زیاده و این قسمتش احتیاجی به انیمیشن و .. این لیست ویو ها نیست

بعدشم سوال اخر من یه چیز دیگه بود !!:pardon:

من سوالی جواب ندادم برادر... دو خط تایپ کردم فقط

موفق باشی

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 دقیقه قبل، میلاد گفته است :

دادا از مولتی پنل بکش بیرون / این همه لیست ویو ساخته شدن که کارتو راه بندازن با کلی  امکانات / یکی همین ultimateListView یا AriaListview

عزیز. 

شما یه بوگاتی بده دست یه راننده ناشی تا 20 متر جلوترم نمیره میزنه به درو دیوار میترکه. حالا یه پیکان قراضه رو بده دست یه راننده حرفه ای تا کوه قاف یه تخته میبرت.(عجب مثالی شد ها:wacko1:)

بحث اینه که چجوری از چیزایی که هست استفاده کنیم. هیچ تظمینی نیست که طرف با حتی ریسایکلر ویو هم بتونه کار خوب بزنه. بستگی به این داره که چقد تونستی رو مباحث مسلط بشی.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در هم اکنون، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز. 

شما یه بوگاتی بده دست یه راننده ناشی تا 20 متر جلوترم نمیره میزنه به درو دیوار میترکه. حالا یه پیکان قراضه رو بده دست یه راننده حرفه ای تا کوه قاف یه تخته میبرت.(عجب مثالی شد ها:wacko1:)

بحث اینه که چجوری از چیزایی که هست استفاده کنیم. هیچ تظمینی نیست که طرف با حتی ریسایکلر ویو هم بتونه کار خوب بزنه. بستگی به این داره که چقد تونستی رو مباحث مسلط بشی.

 درست میفرمایید مهندس :bigsmile: به هرحال چیزی که هست باید استفاده کرد اونم با کیفیتش / با پیکانم میشه تیک زد اما با بوگاتی تیک زدن یه چیز دیگس (مثال منم بدک نبود :blush:)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 4 دقیقه قبل، میلاد گفته است :

من سوالی جواب ندادم برادر... دو خط تایپ کردم فقط

موفق باشی

همچنین موفق باشین.:cheshmak:

در 4 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز. 

شما یه بوگاتی بده دست یه راننده ناشی تا 20 متر جلوترم نمیره میزنه به درو دیوار میترکه. حالا یه پیکان قراضه رو بده دست یه راننده حرفه ای تا کوه قاف یه تخته میبرت.(عجب مثالی شد ها:wacko1:)

بحث اینه که چجوری از چیزایی که هست استفاده کنیم. هیچ تظمینی نیست که طرف با حتی ریسایکلر ویو هم بتونه کار خوب بزنه. بستگی به این داره که چقد تونستی رو مباحث مسلط بشی.

:oops: مثالتون ترکوند...!

اقای شاهپیری برای ادرس دهی قسمت های دیگه گوشی چیکار کنم:sorry:

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

arg.Load(File.DirRootExternal&"/msh.jpg").AsBitmap.IntoImageView(ImageView1)

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...