محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ در 9 دقیقه قبل، majid08 گفته است : سلام و خسته نباشید واقعلا کتابخونه پرسرعت وعالی هست دارم توی چنتا پروژه بزرگ استفاده میکنم فقط الان یه چیزی کم داره SetContentType("application/json") این قسمت رو نداره نمیشه SetContentType کرد اگر لطف کنید اضافه کنید عالی میشه ممنونم خب عزیز این که یه هدره. تو درخواستهاتون این هدر رو اضافه کنید به صورت زیر. request.addHeader("content-type", "application/json") request.addHeader("Accept","application/json") نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ در ۱ ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : خب عزیز این که یه هدره. تو درخواستهاتون این هدر رو اضافه کنید به صورت زیر. request.addHeader("content-type", "application/json") request.addHeader("Accept","application/json") سلام بله حله فقط این رو من میخام تبدیل کنم ارور میده میشه راهنمایی کنید Private Sub getPaymentRequestJson(ZPaymentRequest As ZPaymentRequest) As JSONGenerator Dim jg As JSONGenerator jg.Initialize(CreateMap(MERCHANT_ID_PARAMS : ZPaymentRequest.MerchantID,AMOUNT_PARAMS : ZPaymentRequest.Amount,DESCRIPTION_PARAMS : _ ZPaymentRequest.Description,CALLBACK_URL_PARAMS : ZPaymentRequest.CallbackURL,MOBILE_PARAMS : ZPaymentRequest.Mobile, _ EMAIL_PARAMS : ZPaymentRequest.Email)) Return jg.ToString End Sub Dim SP As HttpJob SP.Initialize("StartPayment",Me) vPayment = ZPaymentRequest SP.PostString(PAYMENT_REQUEST_URL,getPaymentRequestJson(ZPaymentRequest)) SP.GetRequest.SetContentType("application/json") این با کتابخانه httputils بوده میخام عوض کنم ارور میده این رو نوشتم Dim download As PersianFastNetwork download.initialize("download").BuildPostQuery(PAYMENT_REQUEST_URL,"StartPayment") _ .addJSONParametrs(getPaymentRequestJson(ZPaymentRequest)) _ .executRequesAsString نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ عزیز اینجا اشتباهه. addJSONParametrs(getPaymentRequestJson(ZPaymentRequest)) ورودی متد addJSONParametrs باید جیسون باشه نه استرینگ. باید از کتابخونه persianjson استفاده کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ ا در 2 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز اینجا اشتباهه. addJSONParametrs(getPaymentRequestJson(ZPaymentRequest)) ورودی متد addJSONParametrs باید جیسون باشه نه استرینگ. باید از کتابخونه persianjson استفاده کنید. خب این واه کتابخانه زرین پال هست و متد هاش دست من نیست ایا امکانش هست که برای این کتابخانه زرین پال رو درست کنید 1 دونه کلاس اماده هست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهپیری انشا الله نسخه بعدی کی آماده میشه ( چند تا پست قبل هم یه چند تا درخواست داده بودم اگر محبت کنید یه نگاهی بندازید ) با تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، majid08 گفته است : شما میخواین جیسون بفرستین. ربطی به زرین پال نداره که. برای اینکه بخواین جیسون بفرستین کتابخونه زیر رو باید داشته باشین عزیز نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ در 21 دقیقه قبل، arastooms گفته است : تا آخر شب انشالا. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : تا آخر شب انشالا. آقای شاهپیری قابلیت کلیک هم اگر ممکنه اضافه بفرمایید تا بتونیم با کلیک عکس رو در ابعاد بزرگتر به کاربر نشون بدیم ( مرسی ) البته اگر کاربر روی عکس کلیک کرد میشه با کتابخونه های دیگه این کار رو کرد و لی خالی از لطف نیست کم کم متد های بیشتری به این کتابخونه اضافه بشه با تشکر از زحمات بی دریغ شما نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 آذر، ۱۳۹۶ اضافه شد دوست عزیز. توضیحات تو پست اول. 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ سلام جناب شاهپیری عزیز من در برنامه از کاستم ویو استفاده میکنم که پیش فرض خود بیسیک هست وخودم ساختم برای معرفی به اسکرول ویو اگر بشناسید mbase یه پنل هست که در بیسیک در کاستم ویو معرفی میشه که من بهش یه لایوت اختصاص داده بودم و کد های پیش فرض بیسیک رو استفاده کردم و تا حالا هم مشکلی نداشتم و اجرا میشد جالبه بعد از آپدیت کتابخونه شما این خطا رو میده وخارج میشه از نسخه 3 به 4.5 آپدیت کردم منتظرم مرسی این کتابخونه ها رو هم جایگزین کردم به جای قبلی ها اینم خطا ها Error occurred on line: 400 (Module_post_custom_view) java.lang.RuntimeException: java.lang.NoSuchMethodException: _initialize [class anywheresoftware.b4a.BA, class java.lang.Object, class java.lang.String] at anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.loadLayout(LayoutBuilder.java:170) at anywheresoftware.b4a.objects.PanelWrapper.LoadLayout(PanelWrapper.java:134) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:710) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:342) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:249) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:139) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:166) at com.reza.sh.fastnet.PostRequestRaper$1.onResponse(PostRequestRaper.java:54) at com.androidnetworking.common.ANRequest.deliverSuccessResponse(ANRequest.java:705) at com.androidnetworking.common.ANRequest.access$6500(ANRequest.java:74) at com.androidnetworking.common.ANRequest$6.run(ANRequest.java:687) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5021) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:827) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:643) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) Caused by: java.lang.NoSuchMethodException: _initialize [class anywheresoftware.b4a.BA, class java.lang.Object, class java.lang.String] at java.lang.Class.getConstructorOrMethod(Class.java:472) at java.lang.Class.getMethod(Class.java:857) at anywheresoftware.b4a.objects.CustomViewWrapper.AfterDesignerScript(CustomViewWrapper.java:64) at anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.loadLayout(LayoutBuilder.java:162) ... 23 more منتظر پاسخ هستم برنامه دیگه کار نمیکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arastooms 1,046 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ در 1 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام جناب شاهپیری عزیز من در برنامه از کاستم ویو استفاده میکنم که پیش فرض خود بیسیک هست وخودم ساختم برای معرفی به اسکرول ویو اگر بشناسید mbase یه پنل هست که در بیسیک در کاستم ویو معرفی میشه که من بهش یه لایوت اختصاص داده بودم و کد های پیش فرض بیسیک رو استفاده کردم و تا حالا هم مشکلی نداشتم و اجرا میشد جالبه بعد از آپدیت کتابخونه شما این خطا رو میده وخارج میشه از نسخه 3 به 4.5 آپدیت کردم منتظرم مرسی این کتابخونه ها رو هم جایگزین کردم به جای قبلی ها اینم خطا ها Error occurred on line: 400 (Module_post_custom_view) java.lang.RuntimeException: java.lang.NoSuchMethodException: _initialize [class anywheresoftware.b4a.BA, class java.lang.Object, class java.lang.String] at anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.loadLayout(LayoutBuilder.java:170) at anywheresoftware.b4a.objects.PanelWrapper.LoadLayout(PanelWrapper.java:134) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.runMethod(Shell.java:710) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEventImpl(Shell.java:342) at anywheresoftware.b4a.shell.Shell.raiseEvent(Shell.java:249) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at anywheresoftware.b4a.ShellBA.raiseEvent2(ShellBA.java:139) at anywheresoftware.b4a.BA.raiseEvent(BA.java:166) at com.reza.sh.fastnet.PostRequestRaper$1.onResponse(PostRequestRaper.java:54) at com.androidnetworking.common.ANRequest.deliverSuccessResponse(ANRequest.java:705) at com.androidnetworking.common.ANRequest.access$6500(ANRequest.java:74) at com.androidnetworking.common.ANRequest$6.run(ANRequest.java:687) at android.os.Handler.handleCallback(Handler.java:733) at android.os.Handler.dispatchMessage(Handler.java:95) at android.os.Looper.loop(Looper.java:136) at android.app.ActivityThread.main(ActivityThread.java:5021) at java.lang.reflect.Method.invokeNative(Native Method) at java.lang.reflect.Method.invoke(Method.java:515) at com.android.internal.os.ZygoteInit$MethodAndArgsCaller.run(ZygoteInit.java:827) at com.android.internal.os.ZygoteInit.main(ZygoteInit.java:643) at dalvik.system.NativeStart.main(Native Method) Caused by: java.lang.NoSuchMethodException: _initialize [class anywheresoftware.b4a.BA, class java.lang.Object, class java.lang.String] at java.lang.Class.getConstructorOrMethod(Class.java:472) at java.lang.Class.getMethod(Class.java:857) at anywheresoftware.b4a.objects.CustomViewWrapper.AfterDesignerScript(CustomViewWrapper.java:64) at anywheresoftware.b4a.keywords.LayoutBuilder.loadLayout(LayoutBuilder.java:162) ... 23 more منتظر پاسخ هستم برنامه دیگه کار نمیکنه مشکل رو برطرف کردم مینویسم که دوستان اگر به مشکل شبیه به این برخوردن پاسخ رو بدونن علت این موضوع این بود که در نسخه جدید نباید این ویو رو در دیزاینر طراحی کنیم و من از قبل در دیزاینر این ویو رو داشتم بنابر این این ویو در نسخه جدید شناسایی نمیشد پی اومدم و در دیزاینر برنامه ویو رو حذف و طبق توضیحات جناب شاهپیری که فرمودند به صورت دستی باید تعریف بشه تعریف کردم و مشکل حل شد موفق باشید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 آذر، ۱۳۹۶ سلام با تشکر از کتابخانه خوبتون میشه این مشکل اپلود فایل من رو حل کنید کدهای بیسیک Dim pr As PersianFastNetwork Private upl As UploadRequest pr.initialize("pr") upl=pr.BuildUploadQuery(all_D_cod.hostname&"/up_image_post.php","image_post1") upl.addMultipartFile("image",fp) upl.startUploadAsJSONObject Sub pr_onJSONObjectUploadOK(JsonString As String , Tag As String ) ProgressDialogHide Log(JsonString) End Sub و طرف php <?php // Path to move uploaded files $target_path = "up_image_post/"; // array for final json respone $response = array(); // final file url that is being uploaded if (isset($_FILES['image']['name'])) { $target_path = $target_path . basename($_FILES['image']['name']); try { // Throws exception incase file is not being moved if (!move_uploaded_file($_FILES['image']['tmp_name'], $target_path)) { // make error flag true $response['error'] = true; $response['message'] = 'Could not move the file!'; } } catch (Exception $e) { // Exception occurred. Make error flag true $response['error'] = true; $response['message'] = $e->getMessage(); } } echo json_encode($response); ?> ممنونم میشم راهنمایی کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 5 آذر، ۱۳۹۶ خب الان مشکل چیه عزیز؟ 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ سلام و عرض خسته نباشید من آخرین نسخه یعنی نسخه 4.5 استفاده میکنم ولی متاسفانه تو سرویس ماژول اجرا نمیشه ولی توی اکتیویتی اجرا میشه باید چیکار کنم؟! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ یعنی چی اجرا نمیشه عزیز؟ خطایی چیزه میده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 آذر، ۱۳۹۶ خیر خطایی نمیده ولی هیچ چیزی بر نمگیرده اصا تابع هایی برگشتیش مث onPostJSONObjectOkListener و ... اجرا نمیشن یعنی چیزی برنمیگرده ولی وقتی توی اکتیویتی کپی میکنم قشنگ کار میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ همچین چیزی غیر ممکنه عزیز. تست شده این موارد و هیچ موردی با سرویس نداره. کدهای سرویستون رو بزارید ببینم چیکار کردین نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mkabir 186 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ درود دوباره و ممنون از پاسخگویی سریعتون خب این کد های سرویس من هست که اسم سرویس MyJob هستش #Region Service Attributes #StartAtBoot: False #End Region Sub Process_Globals Dim MyPFN As PersianFastNetwork Dim API As String = "https://xxxxxxxxxxxx.ir/Android/API" End Sub Sub Service_Create MyPFN.initialize("pr").WithSSL.Build End Sub Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) End Sub Sub Service_Destroy End Sub Sub pr_onPostStringErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String) Log(Error.ErrorBody) End Sub Sub pr_onPostJSONObjectErrorListener(Error As ResponseError , Tag As String) LogColor(Error.ErrorBody,Colors.Blue) End Sub Sub pr_onPostJSONObjectOkListener(JsonString As String , Tag As String) Log(JsonString) End Sub Sub pr_onPostStringOkListener(Result As String , Tag As String) Log(Result) End Sub و در کدماژولی به اسم MyCode تابعی نوشتم که درخواست هارو انجام بده به شکل زیر Public Sub POST(url As String,sPost As String,tag As String) Dim POSTR As PostRequest POSTR = MyJob.MyPFN.BuildPostQuery(MyJob.API&url,tag) If sPost <> "" Then Dim PostDatas() As String = Regex.Split("&",sPost) For i = 0 To PostDatas.Length - 1 Dim d() As String = Regex.Split("=",PostDatas(i)) Dim sKey As String = d(0) Dim sVal As String = d(1) POSTR.addParametrs(sKey,sVal) Next Else POSTR.addParametrs("value","val") End If POSTR.executRequestAsJSONObject End Sub لازم به ذکر مه من از اون یکی متد اجرای درخواست هم یعنی executRequesAsString استفاده کردم ولی نشد و درآخر وقتی میخام توی اکتیویتی ازش استفاده کنم به شکل زیر میشه Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) StartService(MyJob) End Sub Sub btn_Click MyCode.POST("/System/CheckVersionApplication","","CheckVersionApplication") End Sub Sub btn2_Click ProgressDialogShow2("لطفا کمی صبر کنید...",False) MyCode.POST("/User/Login","Username="&"Mkabir"&"&Password="&"123123123","Login") End Sub متاسفانه کار نمیکنه ولی وقتی کدهای سرویس رو منتقل میکنم به اکتیویتی Main مثلا و فقط توی متد POST تو ماژول کد MyCode بجای اینکه از سرویس بخونم تغییرش بدم به Main خیلی درست کار میکنه. ی نظر میدم برای کتابخونه البته جسارت نباشه شما خودتون استادید اگر موقعی initialize بپرسه که تارگت ماژول ت چیه دقیقا شبیه کتابخونه httpjob فک کنم مشکل حل بشه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
majid08 266 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ سلام یک مسل دارم فقط اونم اینه که موقع اپلود فایل درصد که میخام بگیرم بجاش انگاز سایز اپلود میده نه درصد پطور درصد بگیرم ازش؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,582 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، mkabir گفته است : اشتباه استفاده میکنید عزیز. شما باید برای هر ریکوئستتون یه اکشن داشته باشین. و توی متد زیر اونو بگیرید. در واقع سرویس رو باید با یه اینتنت استارت کنید و به اینتنت اکشن بدین Sub Service_Start (StartingIntent As Intent) Dim action As String=StartingIntent.Action Select action Case 1 post...... Case 2 Get.... Case 3 upload..... End Select End Sub شما توی هر ماژولی کتابخونه رو اینشیالیز کنید تارگت همون میشه. و ایونتها فقط توی همون ماژول اجرا میشن. در 54 دقیقه قبل، majid08 گفته است : Sub pr_onUploadProgress(uploaded As Long,total As Long , Tag As String) Log((uploaded/total)*100) End Sub 2 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.