محمدرضا شاهپیری 5,632 ارسال شده در 6 فروردین، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 فروردین، 2025 ۱۷ ساعت قبل، Shahrooz Olfatmehr گفته است: من پرداخت کردم بابت دریافت این فایل ، چطور باید فایل رو دریافت کنم؟ درود از منوی بالای انجمن قسمت فروشگاه-> مدیریت خرید میتونید دانلود کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ela10 0 ارسال شده در 9 آذر، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، 2025 با سلام و خداقوت در کتابخانه جامع PersianFastNetwork انتخاب تصویر و آپلود وجود داره؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,632 ارسال شده در 13 آذر، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 آذر، 2025 در ۱۴۰۴/۶/۱۸ در 11:34، ela10 گفته است: با سلام و خداقوت در کتابخانه جامع PersianFastNetwork انتخاب تصویر و آپلود وجود داره؟ درود انتخاب تصویر که با خودتون هست. به هر روشی که بتونید آپلود بله وجود داره به همراه پارامتر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ela10 0 ارسال شده در 2 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 دی، 2025 سلام من این مشکل را دارم.. هیچ نوع ارور خاصی نمیده .. فقط عدد.. *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create (first time) ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (OnActivityResult) running waiting messages (1) ** Activity (main) Resume ** 0.7201758241758242 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,632 ارسال شده در 7 دی، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 دی، 2025 در ۱۴۰۴/۷/۱۱ در 02:03، ela10 گفته است: سلام من این مشکل را دارم.. هیچ نوع ارور خاصی نمیده .. فقط عدد.. *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create (first time) ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (OnActivityResult) running waiting messages (1) ** Activity (main) Resume ** 0.7201758241758242 1 درود کدهایی که استفاده کردین رو پیوست کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ela10 0 ارسال شده در 16 دی، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 دی، 2025 درود مجدد خود سمپل لاگین کتابخانه رو تست کردم.. اطلاعات در دیتابیس ثبت می شوند ولی رویداد pr_onUploadOK مربوط به کتایخانه اجرا نمیشه .. و در رویداد pr_onUploadProgress میمونه ، پروگرس بار همچنان نمایش داده میشه .. نسخه بیسیک 13.40 SDK و ... بروز هست . با تمام نسخه های موجود کتابخانه PersianFastNetwork تست شد! *** Service (starter) Create *** ** Service (starter) Start ** ** Activity (main) Create (first time) ** ** Activity (main) Resume ** ** Activity (main) Pause, UserClosed = false ** sending message to waiting queue (OnActivityResult) running waiting messages (1) ** Activity (main) Resume ** 0.23911266783420898 0.47822533566841796 0.717338003502627 0.9564506713368359 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ela10 0 ارسال شده در 1 بهمن، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 1 بهمن، 2025 سلام مجدد این مشکل کی برطرف میشه.. راه حلی نیست.. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ela10 0 ارسال شده در 11 اسفند، 2025 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 اسفند، 2025 این کتابخانه دیگه پشتیبانی نمیشه!!! نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,632 ارسال شده در 17 اسفند، 2025 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 اسفند، 2025 در ۱۴۰۴/۹/۲۰ در 23:10، ela10 گفته است: این کتابخانه دیگه پشتیبانی نمیشه!!! سلام دوست گرامی. این کتابخونه دیگه پشتیبانی نمیشه و آپدیتی براش انجام نمیشه. میتونید از کتابخونه جایگزین زیر استفاده کنید که جدیدتر هست. کتابخونه به صورت اتومات براتون فعال شد و نیاز به خرید نیست. میتونید از قسمت فروشگاه->مدیریت خرید دانلود کنید نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 246 ارسال شده در 5 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر خیلی خوب کتابخونه ای هست دست استاد دردنکنه واقعا 💚 ولی مثلا فرض کنید داخل یک برنامه 5تا فایل باید دانلود بشه. چه طوری اسم هرکدوم رو موقع سیو باید تغییر داد؟ همونجایی که داره توی حافظه ذخیره میکنه؟ داخل اون کلاسه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,632 ارسال شده در 8 تیر سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر در ۱۴۰۵/۱/۱۶ در 11:19، MR.B4A گفته است: خیلی خوب کتابخونه ای هست دست استاد دردنکنه واقعا 💚 ولی مثلا فرض کنید داخل یک برنامه 5تا فایل باید دانلود بشه. چه طوری اسم هرکدوم رو موقع سیو باید تغییر داد؟ همونجایی که داره توی حافظه ذخیره میکنه؟ داخل اون کلاسه بله دقیقا. اونجا مسیر ذخیره رو بهش بدین. تو همون مسیر ذخیره میشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 246 ارسال شده در 8 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر 9 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است: بله دقیقا. اونجا مسیر ذخیره رو بهش بدین. تو همون مسیر ذخیره میشه متوجه هستم استاد ببینید مثلا 5تا فایله، برای هر کدوم چه طور میشه اسم های متفاوت داد. Dim dnlmodel As DownloadModel=craeteModel(link,File.DirRootExternal&"/x.mp4","tg") اون x.mp4 رو برای هر فایل چگونه تغییر بدم؟ هر 5تا که نمیتونه با یک اسم ذخیره بشه یعنی ما باید یک متغیر مثلا name هم داشته باشیم که به کلاس پاس بدیم که اونم باید بره توی ساب craeteModel و اونجا هم باید پارامتر name رو داشته باشیم که مشکل همینجاست. توی craeteModel ما name نداریم یا یه همچین چیزی نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MR.B4A 246 ارسال شده در 8 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر استاد خودم ردیفش کردم. ابتدا این ساب رو توی MyPerFastNet تعریف میکنیم: Sub GetFileNameFromUrl(url As String) As String If url = "" Or url.EndsWith("/") Then Return "" Dim parts() As String = Regex.Split("/", url) Return parts(parts.Length - 1) End Sub سپس سابت دانلود رو اینطوری مینویسیم: Sub download(link As String) As Int Dim filename As String = GetFileNameFromUrl(link) Dim dnlmodel As DownloadModel=craeteModel(link,run.GetSafeDirDefaultExternal("")& filename,"tg) downloadq.starDownloadtTask(dnlmodel) Return dnlmodel.Id End Sub حالا هر لینکی رو با اسمی که آخر رشته هر لینک اومده ذخیره میکنه نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen m 156 ارسال شده در 28 تیر اشتراک گذاری ارسال شده در 28 تیر سلام تو مدیریت خرید نسخه ۵.۱۱ وجود داره نسخه ۶.۶ کجاست؟ درسته اشتباه از من بود نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.