rezanaseri 6 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام من تو یک اکتیویتی از آن عکس می گیرم و می خواهم عکسم تو اکتیویتی دیگر نشان داده بشه اینم کدمه کمکم می کنید Activity.LoadLayout("poster") sm.Initialize("sm") Sub Btnsubmit_Click sm.PanelCapture(Panel2,ImageView2) img1 = ImageView2.Bitmap لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوست عزیز شما می تونید یک متغییر از نوع Bitmap توی Process_Globals تعریف کنید و عکس رو به تمامی ماژول های دیگه ارسال کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 7 شهریور، ۱۳۹۶ با سلام من همین کار رو کردم فقط یک مطلبی هست وقتی از دستور sm.PanelCapture(Panel2,ImageView2) استفاده می کنیم یک پنل و یک i mage view باید بعه اون اختصاص بدیم خوب من اگر ایمیج ویو در این اکتیویتی باشه مسکلی اصلا پیش نمیاد ولی وقتی ایمیج ویو در این اکتیویتی نباشه من باید یه ایمیج ویو معرفی کنم در برنامه که بعدا این رابه متغیر bitmap اختصاص بدم این مشکله منه چجوری باید ایمیج ویو را اختصاص بدم در حالی که در دیزاینرم ایمیج ویو وجود ندارد کد هم در زیر آوردم Sub Process_Globals Dim img1 As Bitmap End Sub Sub Globals Private sm As SH_panel Private Btnax As Button Private Btncontinue As Button Private Btnsubmit As Button Private ETaddress As EditText Private ETdiscount As EditText Private ETdiscription As EditText Private ETmobile As EditText Private ETnamestore As EditText Private ETphone As EditText Private ImageView1 As ImageView Private Panel1 As Panel Private Panel2 As Panel Private ImageView2 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("poster") sm.Initialize("sm") End Sub Sub Activity_Resume End Sub Sub Activity_Pause (UserClosed As Boolean) End Sub Sub Btnsubmit_Click sm.PanelCapture(Panel2,ImageView2) img1 = ImageView2.Bitmap لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mr Mansour 325 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ شما میتونین کل Activity رو RemoveAllView کنین اگه اشتباه ننوشتم :| بعد اون Actvity که میخواین مثلا اون تصویر رو توش لود کنه بالا بیارین که نیازی نباشه start Activity بزنین و واسه اینکه بتونین اون Activity قبلی رو که باهاش عکس میگیرید رو لود کنی کاری نداره تو رویداد keypress اون رو کنترل میکنین خیلی راحت با دوتا شرط اگه خواستین از این روش استفاده کنین میشه خیلی راحت انجام بدید و این باعث میشه برنامه اتون حجم زیادی نگیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ ببخشید من متوجه نشدم میشه برام با مثال توضیح بدیذ فکر کنم منظور منو متوجه نشدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ کد کتابخونه در لینک زیر وجود داره کد بر پایه کانواس عمل مکنه که می تونین بصورت مناسب شخصی سازیش کنین Android Question - Capture Panel to image, how?? | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools روش Mr Mansour هم عملیه و البته روش های شبیه اونم هستن.مثلا در کد زیر پنلی که در اون ایمیج ویو وجود داره بعد از گرفتن تصویر ظاهر و عکس رو نمایش میده Sub Globals Private sm As SH_panel Private Panel1 As Panel Private Panel2 As Panel Private ImageView1 As ImageView End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) Activity.LoadLayout("poster") sm.Initialize("sm") End Sub Sub Button1_Click sm.PanelCapture(Panel1,ImageView1) Panel2.Visible=True End Sub Sub ImageView1_Click Panel2.Visible=False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ ممنونم حالا یه سوال دارم می خوام imageview که در panel 2 هست رو به هاست بفرستم چیکار کنم کد بیسیک رو می خوام کد php مشکل ندارم Dim poster As HttpJob poster.Initialize("poster", Me) poster.Download2("http://fater.bartar124.ir/phpfile/poster.php", _ Array As String("Action", "Register", _ "shopmobile", txtShopMoblie.Text, _ "image",imageview1)) ProgressDialogShow("در حال ثبت اطلاعات...") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehran3d 75 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ txtShopMoblie.Text, _ "image",imageview1)) ProgressDialogShow("در حال ثبت اطلاعات..."( _---------------- بنظرم اینجاش اشتباس که شما دارید ایمیج ویو رو آپدیت میکنید .بنویسید Imagview1.bitmap شاید اوکی بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 8 شهریور، ۱۳۹۶ الان من این کار رو کردم منتها دو تا مشکل پیش اومده 1- فقط عکس ذخیره میشه( به نام bitmap) 2-شماره موبایل ذخیره نمیشه من می خوام عکسم به این صورت ذخیره بشه datetime+poster.png (تاریخ و زمان را بگیره و در آخر poster.png رو به اون اضافه کنه) Sub Btnsabt_Click img=ImageView2.Bitmap picname = img&DateTime&"poster.png" Dim poster1 As HttpJob poster1.Initialize("poster1", Me) poster1.Download2("http://fater.bartar124.ir/phpfile/poster.php", _ Array As String("Action", "Register", _ "shopmobile", ETmobile.Text, _ "image",img)) ProgressDialogShow("در حال ثبت اطلاعات...") End Sub Sub JobDone (Job As HttpJob) ProgressDialogHide If Job.Success Then Dim res As String, action As String res = Job.GetString Dim parser As JSONParser parser.Initialize(res) Select Job.JobName Case "Register" action = parser.NextValue If action = "Mail" Then Msgbox("پوستر شما تکمیل و پس از بازبینی منتشر خواهد شد" , "با تشکر از شما") StartActivity(sendposter) Activity.Finish ' Else If action = "MailInUse" Then ' Msgbox("نام است '" & ETostan.Text & "' یا رمز عبور (" & ETshahr.Text & ") قبلا استفاده شده", "ثبت نام") ' Else ' Msgbox("نتیجه ای در بر نداشت", "ثبت نام") End If End Select Else ToastMessageShow("Error: " & Job.ErrorMessage, True) End If Job.Release End Sub کد php من: <?php $host = "localhost"; $db = "bartarir_CRMFG"; $user = "bartarir_CRMFG"; $pw = "reZA12#$"; $con = mysql_connect($host,$user,$pw) or die(mysql_error()); mysql_select_db($db) or die(mysql_error()); mysql_query("SET CHARACTER SET utf8"); mysql_query("SET NAMES 'utf8'"); $action = $_GET["Action"]; switch ($action) { case "Register": $ShopMobile = mysql_real_escape_string($_GET["shopmobile"]); $image = mysql_real_escape_string($_GET["image"]); $q = mysql_query("SELECT * FROM poster1 WHERE shopmobile = '$ShopMobile' or image = '$image'"); $count = mysql_num_rows($q); if ($count == 0) { //$randomnumber = mt_rand(111111, 999999); $res = mysql_query("INSERT INTO poster1 ( shopmobile , image) VALUES ('$ShopMobile' , '$image')"); print json_encode ("Mail"); } else { print json_encode ("MailInUse"); } break; default: echo("لطفا ثبت نام کنید"); } ?> لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 شهریور، ۱۳۹۶ لطفا دوستان راهنمایی و کمک کنند کارم گیره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام من تو یک اکتیویتی از آن عکس می گیرم و می خواهم عکسم تو اکتیویتی دیگر نشان داده بشه
اینم کدمه
کمکم می کنید
Activity.LoadLayout("poster")
sm.Initialize("sm")
Sub Btnsubmit_Click
sm.PanelCapture(Panel2,ImageView2)
img1 = ImageView2.Bitmap
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.