command_not_found 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ باسلام خدمت اساتید من از مولتی پنل استفاه کردم و تگ هر پنل رو هم میگیرم و میخوام توی ی اکتویتی دیگه استفاده کنم که طبق اون تگ اطلاعات رو از دیتابیس بخونه . . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ خب مشکل چیه دوست عزیز ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ یک متغیر در قسمت Process_Globals اکتیویتی دوم بسازید وقبل از فراخوانی اکتیویتی مقدار تگ پنل مورد نظر رو درون همین متغیر قرار بدید. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
command_not_found 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اساتید این کدی هست که بنده نوشتم اگر نگاه کنید من در پروسس متغیری تعریف کردم به نام S این اس برابر تگ هست و چون در حلقه فور قرار داره به ترتیب به پنل ها تگ میده ولی وقتی من از این اس در اکتیویتی دیگری استفاده میکنم فقط اطلاعات اخرین پنل رو نشون میده و اطلاعات مربوط به اون پنلی که روش کلیک شده رو نمیخونه ( S = یک ایدی در دیتابیس) sub lbl_refresh_Click Sv_main.Panel.RemoveAllViews Dim c1 As Cursor Dim top As Int top=0 c1=Main.sql.ExecQuery("select * from tbl_inspection ") For i =0 To c1.RowCount-1 c1.Position = i Dim p1 As Panel p1.Initialize("") S=c1.GetInt("InspectionId") Sv_main.Panel.AddView(p1,0,top,Sv_main.Width,300dip) p1.LoadLayout("frm_template") pnl_template.Tag=s Log(LastException) ' Dim st As Int ' st=c1.Getint("InspectionId") ' ulv.AddItem("frm_template",st) Lbl_name_vahed2.Text=c1.GetString("OnvaneSenfi") ' pnl_template.Tag=c1.Getint("InspectionId") ' Lbl_inspector_name2.Text = c1.getstring("") ' lbl_date2.text = c1.GetString("") top = top + 140dip Sv_main.Panel.Height=top Next End Sub Sub pnl_template_Click Dim pnl As Panel pnl.Initialize("P") pnl=Sender ToastMessageShow(pnl.Tag,False) Main.cu=Main.sql.ExecQuery("Select * from tbl_inspection") ' Dim a As Int For i = 0 To Main.cu.RowCount-1 Main.cu.Position=i ' a= Main.cu.GetInt("InspectionId") ' act_new_inspection.inspectionid=Main.cu.GetInt("InspectionId") ' pnl.Tag=act_new_inspection.inspectionid 'pnl.Tag=Main.cu.Position ' ' Dim c2 As Cursor ' Try ' c2=Main.sql.ExecQuery("Select * from tbl_inspection order by InspectionId DESC limit 1") ' For i = 0 To c2.RowCount-1 ' c2.Position=i ' i1= c2.GetInt("InspectionId") ' pnl_template = Sender ' pnl_template.Tag = i1 ' Next ' Dim cst As Cursor ' cst=Main.sql.ExecQuery("Select * from tbl_takhalof order by TakhalofId DESC") ' For i =0 To cst.RowCount-1 ' cst.Position=i ' i2=cst.GetInt("TakhalofId") ' pnl_template=Sender ' pnl_template.Tag=i2 ' Next Main.SelectedItem=Main.cu.GetString("InspectionId") ' ' Catch 'Log(LastException) 'End Try ' 'act_new_inspection.inspectionid=act_new_inspection.inspectionid+1 Next CallSubDelayed(act_new_inspection,"show") پ.ن : کداتونو توی تگ کد گذاشتم لطفا دفعه بعد کدارو توی تگ کد بزارید مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سلام دوستم شما توی حلقه دارید به یک متغییر دارید هر بار یک مقداری رو میدید، هر بار فقط مقدار تگ یک پنل رو ذخیره می کنه واستون. خب طبیعی هستش که تگ اخرین حلقه رو فقط نمایش بده. شما بیا توی رویداد کلیک پنل،تگ پنل رو بگیر و بده به متغییر عمومی و توی اکتیویتی دیگه استفاده کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
command_not_found 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ act_new_inspection.inspectionid=pnl.Tag ایا منظور شما این هست؟ اگر سوالات مبتدی میپرسم شرمنده چون تازه کار هستم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
command_not_found 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ در 18 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام دوستم شما توی حلقه دارید به یک متغییر دارید هر بار یک مقداری رو میدید، هر بار فقط مقدار تگ یک پنل رو ذخیره می کنه واستون. خب طبیعی هستش که تگ اخرین حلقه رو فقط نمایش بده. شما بیا توی رویداد کلیک پنل،تگ پنل رو بگیر و بده به متغییر عمومی و توی اکتیویتی دیگه استفاده کنید. قربان ایراد از نشان دادن تگ نیست ایراد این هستش که اطلاعات رو تبغ اون تگ نمیخونه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ این اموزش رو ببینید، چیزی هست که شما میخوایید » لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
command_not_found 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ در 13 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : این اموزش رو ببینید، چیزی هست که شما میخوایید » اقای مجید ارتا این فیلم رو چندین بار دیدم ولی اون چیزی که من نیاز دارم در اون نبود ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
command_not_found 0 ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 12 شهریور، ۱۳۹۶ نقل قول سلام دوستم شما توی حلقه دارید به یک متغییر دارید هر بار یک مقداری رو میدید، هر بار فقط مقدار تگ یک پنل رو ذخیره می کنه واستون. خب طبیعی هستش که تگ اخرین حلقه رو فقط نمایش بده. شما بیا توی رویداد کلیک پنل،تگ پنل رو بگیر و بده به متغییر عمومی و توی اکتیویتی دیگه استفاده کنید. اقای ارتا ممنوون از راهنماییتون اگه شما نبودین همچنان من سردر گم بودم مرسی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
command_not_found 0
باسلام خدمت اساتید من از مولتی پنل استفاه کردم و تگ هر پنل رو هم میگیرم و میخوام توی ی اکتویتی دیگه استفاده کنم که طبق اون تگ اطلاعات رو از دیتابیس بخونه .
.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.