mrnazari 6 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ سلام خدا قوت به همگی من یه نرم افزار دارم که اولش با 2 تا ادیت تکست شروع میشه و کاربر لاگین میکنه میخواستم برای هر کدوم از این ادیت تکستها عکس به صورت ایکون بذارم اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mrnazari 6 ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 شهریور، ۱۳۹۶ در در 1396/06/20, 23:37:40، نورنما گفته است : سلام کنار هرکدام از ادیت تکست هاتون یه ایمیج ویو (imageview) کوچیک بذارید و بهشون تصویر تعریف کنید . البته اگر منظورتون اینه که هنگام اجرای نرم افزار تصویر رو از بین فایلها انتخاب کنه و نمایش بده ، این یه مسئله دیگه هست و میتونید از سورس وکتابخانه زیر استفاده و فایل تصویر رو فراخوانی و داخل imageview نمایش بدهید. ممنون با همون imageview کارم راه افتاد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 شهریور، ۱۳۹۶ سلام کنار هرکدام از ادیت تکست هاتون یه ایمیج ویو (imageview) کوچیک بذارید و بهشون تصویر تعریف کنید . البته اگر منظورتون اینه که هنگام اجرای نرم افزار تصویر رو از بین فایلها انتخاب کنه و نمایش بده ، این یه مسئله دیگه هست و میتونید از سورس وکتابخانه زیر استفاده و فایل تصویر رو فراخوانی و داخل imageview نمایش بدهید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mrnazari 6
سلام
خدا قوت به همگی
من یه نرم افزار دارم که اولش با 2 تا ادیت تکست شروع میشه و کاربر لاگین میکنه
میخواستم برای هر کدوم از این ادیت تکستها عکس به صورت ایکون بذارم
اگه میشه دوستان منو راهنمایی کنن
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.