mohsen-star 37 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 سلام من یه کدی میخاستم که بتونم با استفاده از اون یک متن که تویه edittext رو دارم اشتراکش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 4 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 منتظرم بخدا خیلی نیاز دارم بهش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 سلام محسن از این کد استفاده کن *herher* Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", edittext1.text) share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن") StartActivity(share) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 Mohsen-Star خان ساعت 9:49 تاپیک رو دادید 10:03 دوباره پست دادید زیرش.*fekr* اسپم حساب میشه یک اخطار بهتون طعلق گرفت *sigar* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 4 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 تیر، 2015 Azizam Ye Vazhe Be Nam e Search Darim Gozine Khubie ....... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.