mohsen-star 37 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام من یه کدی میخاستم که بتونم با استفاده از اون یک متن که تویه edittext رو دارم اشتراکش بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohsen-star 37 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ منتظرم بخدا خیلی نیاز دارم بهش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Mohsen27 199 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ سلام محسن از این کد استفاده کن *herher* Dim share As Intent share.Initialize(share.ACTION_SEND,"") share.SetType("text/plain") share.PutExtra("android.intent.extra.TEXT", edittext1.text) share.WrapAsIntentChooser("اشتراک متن") StartActivity(share) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 فروردین، ۱۳۹۴ Mohsen-Star خان ساعت 9:49 تاپیک رو دادید 10:03 دوباره پست دادید زیرش.*fekr* اسپم حساب میشه یک اخطار بهتون طعلق گرفت *sigar* لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad-alone 564 ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 فروردین، ۱۳۹۴ Azizam Ye Vazhe Be Nam e Search Darim Gozine Khubie ....... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.