mojtaba2213 4 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 سلام اساتید گرامی بنده در حال برنامه نویسی یک نرم افزار هستم و یک صفحه لایوت برای نرم افزارم طراحی کردم می خوام بعد از اینکه روی دکمه ورود زدم وارد صفحه اصلی بشه. اگر کمکم کنید به وسیله توضیح خودتون فیلم و یا سورس ممنون می شوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbar 1 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 منم میخوام بدونم چطوری بعد از لاگین ، ورود کاربر رو ذخیره کنیم کن دفعات بعد نیاز ب ورود نباشه و همینطور یک منوی خاص رو در اختیار کاربر قرار بدیم(امکانات برنامه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 26 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 26 آذر، 2017 سلام اولین کد برای شروع اکتیویتی دیگس M مپه برای زخیره داده ها ست StartActivity("اسم اکتیویتی دیگه") Dim m As Map m.Initialize m.Put("a","اسم اکانت کاربر") m.Put("p","رمز کاربر") File.WriteMap(File.DirInternal,"اسم فایل",m) Dim m As Map Dim passEdittext As EditText Dim acEdittext As EditText m.Initialize m = File.ReadMap(File.DirInternal,"اسم فایل") acEdittext.Text = m.Get("a") passEdittext.Text = m.Get("p") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 27 آذر، 2017 اشتراک گذاری ارسال شده در 27 آذر، 2017 در 13 ساعت قبل، aliakbar گفته است : منم میخوام بدونم چطوری بعد از لاگین ، ورود کاربر رو ذخیره کنیم کن دفعات بعد نیاز ب ورود نباشه و همینطور یک منوی خاص رو در اختیار کاربر قرار بدیم(امکانات برنامه) همانطور که آقا امیر فرمودند، نام کاربری ورمز رو داخل یک فایل دلخواه ذخیره میکنیم و در اکتیویتی اول هنگام اجرا به برنامه میگیم بیاد فایلی که قبلا ذخیره کردیم رو پیداکنه واگر فایل بود ببینه نام کاربری و یوزر معیوب نیست واگر معیوب نبود شرط میگذاریم دیگه وارد اکتیویتی دریافت نام کاربری وپسورد نشه (البته اگر اکتیویتی مجزا نبود ومثلا edittext و لیبل و... واینا بودکه میگیم در صورت صحت نام کاربری ورمز Visible اینها روبرابر =False قرار بده ) و Visible دکمه (امکانات برنامه) رو هم برابر =true قرار بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba2213 4
سلام اساتید گرامی
بنده در حال برنامه نویسی یک نرم افزار هستم و یک صفحه لایوت برای نرم افزارم طراحی کردم می خوام بعد از اینکه روی دکمه ورود زدم وارد صفحه اصلی بشه.
اگر کمکم کنید به وسیله توضیح خودتون فیلم و یا سورس ممنون می شوم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.