mojtaba2213 4 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ سلام اساتید گرامی بنده در حال برنامه نویسی یک نرم افزار هستم و یک صفحه لایوت برای نرم افزارم طراحی کردم می خوام بعد از اینکه روی دکمه ورود زدم وارد صفحه اصلی بشه. اگر کمکم کنید به وسیله توضیح خودتون فیلم و یا سورس ممنون می شوم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
aliakbar 1 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ منم میخوام بدونم چطوری بعد از لاگین ، ورود کاربر رو ذخیره کنیم کن دفعات بعد نیاز ب ورود نباشه و همینطور یک منوی خاص رو در اختیار کاربر قرار بدیم(امکانات برنامه) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مهر، ۱۳۹۶ سلام اولین کد برای شروع اکتیویتی دیگس M مپه برای زخیره داده ها ست StartActivity("اسم اکتیویتی دیگه") Dim m As Map m.Initialize m.Put("a","اسم اکانت کاربر") m.Put("p","رمز کاربر") File.WriteMap(File.DirInternal,"اسم فایل",m) Dim m As Map Dim passEdittext As EditText Dim acEdittext As EditText m.Initialize m = File.ReadMap(File.DirInternal,"اسم فایل") acEdittext.Text = m.Get("a") passEdittext.Text = m.Get("p") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 مهر، ۱۳۹۶ در 13 ساعت قبل، aliakbar گفته است : منم میخوام بدونم چطوری بعد از لاگین ، ورود کاربر رو ذخیره کنیم کن دفعات بعد نیاز ب ورود نباشه و همینطور یک منوی خاص رو در اختیار کاربر قرار بدیم(امکانات برنامه) همانطور که آقا امیر فرمودند، نام کاربری ورمز رو داخل یک فایل دلخواه ذخیره میکنیم و در اکتیویتی اول هنگام اجرا به برنامه میگیم بیاد فایلی که قبلا ذخیره کردیم رو پیداکنه واگر فایل بود ببینه نام کاربری و یوزر معیوب نیست واگر معیوب نبود شرط میگذاریم دیگه وارد اکتیویتی دریافت نام کاربری وپسورد نشه (البته اگر اکتیویتی مجزا نبود ومثلا edittext و لیبل و... واینا بودکه میگیم در صورت صحت نام کاربری ورمز Visible اینها روبرابر =False قرار بده ) و Visible دکمه (امکانات برنامه) رو هم برابر =true قرار بدهد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mojtaba2213 4
سلام اساتید گرامی
بنده در حال برنامه نویسی یک نرم افزار هستم و یک صفحه لایوت برای نرم افزارم طراحی کردم می خوام بعد از اینکه روی دکمه ورود زدم وارد صفحه اصلی بشه.
اگر کمکم کنید به وسیله توضیح خودتون فیلم و یا سورس ممنون می شوم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.