sourse 82 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ سلام دوستان سوالم این بود که من اومدم توی سرویسی شمارش معکوس انجام دادم که شرط گذاری کردم تا وقتی مثلا تایم 0 نشد شرط اجرا نشه. خب سوالم اینجاس که وقتی برنامه بسته میشه سرویس هم بسته میشه و من میخوام که بعد بسته شدن هم اون سرویس پایدار بمونه و ادامه ی شمارش رو انجام بده؟ نظری دارین راجب این؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 15 مهر، ۱۳۹۶ سلام عليكم از كتابخانه زير استفاده نماييد ، جهت شروع تايمر ساعت و دقيقه وثانيه و... را با inputTime(0,0,60,100) ميگيرد ،وبه صورت معكوس هم شروع به شمردن ميكنه وقتي ميخواهيد از برنامه خارج شويد مقدارباقي مانده ، به همراه (سال و ماه و روز وساعت ودقيقه وثانيه )هنگام خروج را(البته به تناسب نيازتان شايد ماه وسال موردنيازتان نباشد) در فايل تكست يا ديتابيسي ذخيره نماييد،وموقع اجراي دوباره ،زمان (سال و ماه و روز وساعت ودقيقه وثانيه )هنگام ورودبه برنامه را بگیرید - مثلا با كدهاي زير : Dim now As Long now = DateTime.Now log(" تاريخ فعلي ورودبه نرم افزار: " & DateTime.Date(now) & CRLF & _ " زمان فعلي ورود به نرم افزار: " & DateTime.Time(now)) و منهاي زمان (سال و ماه و روز وساعت ودقيقه وثانيه ) زمان خروج نماييد و بعد از بدست آمدن (نتيجه) ، مقدار inputTime باقي مانده را كه قبلا در فايل ذخيره كرده بوديد را منهاي اون (نتيجه) بكنيد و جواب را به inputTime كتابخانه بدهيد. *** سورسشو هم براتون تهیه کردم که در لینک زیر برای شما و دوستان انجمن قرار میدهم ( یه تستی بزنید) : * کتابخانه ManamPersianDate و Dialogs 4.01 و timecountdown رو جهت اجرا نیاز داره سورس شمارش معکوس لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
sourse 82
سلام دوستان سوالم این بود که من اومدم توی سرویسی شمارش معکوس انجام دادم که شرط گذاری کردم تا وقتی مثلا تایم 0 نشد شرط اجرا نشه.
خب سوالم اینجاس که وقتی برنامه بسته میشه سرویس هم بسته میشه و من میخوام که بعد بسته شدن هم اون سرویس پایدار بمونه و ادامه ی شمارش رو انجام بده؟
نظری دارین راجب این؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.