ahmad ahmady12 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز بنده sdk manager رو دنالود کردم منتها برای نصب پنجره ی cmd باز و بسته میشود وعملی انجام نمیدهد دو هفتس بهش گیرم ممنون میشم اگه کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad ahmady12 0 ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 مهر، ۱۳۹۶ در 21 ساعت قبل، نورنما گفته است : بررسی نمایید احتمالا یا پوشه های sdk کامل نیست یامحل پوشه های داخلش جابجا هست و... ویا sdk یی که دانلودکرده اید معیوبه ازسایتهای اموزش نصب sdk کمک بگیرید مثلا این سایت زیرخوبه دانلود JDK و SDK برای ایرانیان :: آموزش برنامه نویسی اندروید در پوشه ی tools که اجرا میکنم ارور فتیل android.bat میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ sdk رو نیازی نیست نصب کنید. بسته هاشو دانلود کنید و توی یه درایو غیر از c بریزید ترجیحا. جاوا رو هم نصب داشته باشید. که sdk manager باز بشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad ahmady12 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ عذر میخوام پس کی sdk manager اجرا میشه یعنی همینکه فایل sdk و avd رو داشته باشیم کافیه من تو درایو c پوشه ی جاوا دارم jdk9 و jre9 رو هم دارم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سلام علیکم خب اگه همه اینها رو در درایو دستگاهتون دارید اگه برای برای بیسیک فور هست ، در منوی tools بیسیک فور فایلهای ذکر شده در تصویر پایین را آدرس دهی کنید .و یک فایل خالی را در بیسیک فور ذخیره وسپس دکمه compile and Run را در منو Project را بزنید ، اگر خطایی ندادو اجرا شد ، بیسیک فور آماده برنامه نویسی شما می باشد . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ahmad ahmady12 0 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اصلا sdk من نصب نمیشه اندروید استدیو ی من نصب شده اما sdk toolsمن نصب نیست که استدیو بخونتش و وقتی میخوام sdk رو نصب کنم \نجره ی cmd میاد و میره و اصلا عملی انجام نمیشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ بررسی نمایید احتمالا یا پوشه های sdk کامل نیست یامحل پوشه های داخلش جابجا هست و... ویا sdk یی که دانلودکرده اید معیوبه ازسایتهای اموزش نصب sdk کمک بگیرید مثلا این سایت زیرخوبه دانلود JDK و SDK برای ایرانیان :: آموزش برنامه نویسی اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
ahmad ahmady12 0
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت دوستان عزیز
بنده sdk manager رو دنالود کردم منتها برای نصب پنجره ی cmd باز و بسته میشود وعملی انجام نمیدهد
دو هفتس بهش گیرم ممنون میشم اگه کمکم کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.