danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ دوستان به راهنمایی شما نیاز دارم الان کتابخانه تب هاست متریال پیدا کردم ینی قبلانا درست کار میگرد الان گه دانلودش کردم در اجراش فورس کلوز میده میشه شما هم تست کنید ببینید مشکل از کجاشه لینک سورس با کتابخانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 10 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : درست شد گغتم مشکل کتایخانشه خیلی خیلی ازتون ممنونمممممممممممممممم خواهش میکنم . سلامت باشید- زمان قدیم رسم بود یه پسندیدمی یه چیزی ... قربتا الی الله برای مطالب مورد پسند میزدند ! اما حیف که زمانه عوض شده ...! در 12 دقیقه قبل، amir54 گفته است : اپدیت کردم برای منم ارور داد ارور پوشه android.suport.v4 که برای دوستمون هم همین ارور بود و برنامه میپره بیرون این سورس همراه با تصاویر زیبا در برنامه هست Source بررسی کنید ببینید Sdk شما آپدیت هست یا خیر؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اینم سورس درست همرا با کتابخانه برای دوستانی که مث من شرمنده افا امیر گل و سنیور نشن سورس درست همراه با کتابخانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ مشکل کتابخونه س که برام با همون 2 کار می کنه ولی الان که کتابخونه رو 3 کردم ارور میده java.lang.NoSuchMethodError: No virtual method addOnPageChangeListener(Landroid/support/v4/view/ViewPager$OnPageChangeListener;)V in class Lde/amberhome/viewpager/internal/CustomViewPager; or its super classes (declaration of 'de.amberhome.viewpager.internal.CustomViewPager' appears in /data/app/ir.haku.SayaNavigationTabStrip-1/base.apk) واقعا مسخرست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، amir54 گفته است : مشکل کتابخونه س که برام با همون 2 کار می کنه ولی الان که کتابخونه رو 3 کردم ارور میده java.lang.NoSuchMethodError: No virtual method addOnPageChangeListener(Landroid/support/v4/view/ViewPager$OnPageChangeListener;)V in class Lde/amberhome/viewpager/internal/CustomViewPager; or its super classes (declaration of 'de.amberhome.viewpager.internal.CustomViewPager' appears in /data/app/ir.haku.SayaNavigationTabStrip-1/base.apk) واقعا مسخرست خخخخخخخخخ نوبته تویه مشکلتو حل کنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در هم اکنون، danial1369 گفته است : خخخخخخخخخ نوبته تویه مشکلتو حل کنیم وللش من الان با چندتا کتابخونه مشکل پیدا کردم اگه موضوع ها رو ببینید از دیالوگ گرفته تا msgbox2 خطا میده واقعا خستم کرده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ عرض کردم sdk رو بروز رسانیش بفرمایید به احتمال زیاد مشکل از قدیمی بودن sdk هست این لینک زیر هم یه نفر مشکل شما رو پیدا کرده ، جواب دادن که مشکل ازقدیمی بودن sdk هست Getting crash reports saying "NoSuchMethod for isFakeDragging" · Issue #37 · JakeWharton/ViewPagerIndicator · GitHub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، نورنما گفته است : عرض کردم sdk رو بروز رسانیش بفرمایید به احتمال زیاد مشکل از قدیمی بودن sdk هست این لینک زیر هم یه نفر مشکل شما رو پیدا کرده ، جواب دادن که مشکل ازقدیمی بودن sdk هست Getting crash reports saying "NoSuchMethod for isFakeDragging" · Issue #37 · JakeWharton/ViewPagerIndicator · GitHub api 26 رو دارم اخرین نسخه دقیقا چیو اپدیت کنم از خود اندروید استودیو دان کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ عزیز به روز بودن sdk که فقط به داشتن api 26 نیست. شما باید همه ی ریپوزیتوریها رو هم آپدیت کنید. یعنی همونایی که تو بخش extra توی sdkmanager میبینید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 14 دقیقه قبل، amir54 گفته است : وللش من الان با چندتا کتابخونه مشکل پیدا کردم اگه موضوع ها رو ببینید از دیالوگ گرفته تا msgbox2 خطا میده واقعا خستم کرده چون اینقد کمک راهنمایی من بودی منو دوستان ایشالله موضو شما هم حل مکنیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 2 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است : عزیز به روز بودن sdk که فقط به داشتن api 26 نیست. شما باید همه ی ریپوزیتوریها رو هم آپدیت کنید. یعنی همونایی که تو بخش extra توی sdkmanager میبینید. سلام میشه لینک بدید یک بار دیگه اخرین نسخه همه ش رو بگیرم دوباره تست کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ جسارتا با اجازه ازمحضر استاد شاهپیری عزیز. این سایت زیرخوبه دانلود JDK و SDK برای ایرانیان :: آموزش برنامه نویسی اندروید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,583 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ تو این تاپیک آموزش آپدیت هست. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ و بازم سلام بفرما دانلود لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 28 دقیقه قبل، amir54 گفته است : و بازم سلام بفرما دانلود امیر جان تو رو نداشتم چیکار میکردم ولی مشکل داره عکسو نگاه کن ایپی که باهاش کامپایل کردی بهم بگو لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ خط 44 مشکل داره خداوکیلی تی هاست قشنگیه من این تی هاستو بدون مشکل کامپایل میکرد نمیدونم چرا الان اینجوری شده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 28 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : امیر جان تو رو نداشتم چیکار میکردم ولی مشکل داره عکسو نگاه کن ایپی که باهاش کامپایل کردی بهم بگو خوب از کتابخونه هستش ببینید برای شما هم همین باشه بعد کتابخونه تون رو با این جایگزین کنید lib.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ همه کارا که گفتید انجام دادم ای پی شو گذاشتم 19 کتابخانه ها رو جایگزین کردم بازم فورس کلوز میده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ خط 60 را برداشتم فورس کلوز نداد ولی اینجوری شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 18 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : خط 60 را برداشتم فورس کلوز نداد ولی اینجوری شد درسته همینه ولی رو دستگاه واقعی امتحان کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 26 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : خط 60 را برداشتم فورس کلوز نداد ولی اینجوری شد سلام علیکم اگه منظورتون اینه که بجای نمایش خطی ، مثل مثال اولین پست به صورت دایره باشد دستور خط زیر را اینطوری تغییر بدهید NavigationTabStrip1.StripType = "POINT" '"LINE" برای بزرگتر کردن اندازه دایره هم دستور خط زیر را تغییر دهید : NavigationTabStrip1.StripWeight = 8 '6 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danial1369 102
دوستان به راهنمایی شما نیاز دارم الان کتابخانه تب هاست متریال پیدا کردم ینی قبلانا درست کار میگرد الان گه دانلودش کردم در اجراش فورس کلوز میده میشه شما هم تست کنید ببینید مشکل از کجاشه
لینک سورس با کتابخانه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
36 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.