danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ دوستان به راهنمایی شما نیاز دارم الان کتابخانه تب هاست متریال پیدا کردم ینی قبلانا درست کار میگرد الان گه دانلودش کردم در اجراش فورس کلوز میده میشه شما هم تست کنید ببینید مشکل از کجاشه لینک سورس با کتابخانه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشنباهه سفحه جابه جا میشن ولی اون تبای بالا هیچ کاری انجام نمیدن یه سورس بساز بهم بده ممنونت میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 5 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : اشنباهه سفحه جابه جا میشن ولی اون تبای بالا هیچ کاری انجام نمیدن یه سورس بساز بهم بده ممنونت میشم چون شما خط 60 رو برداشتین و اون هم نمی تونه درست لود کنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اره اره اخه با وجود اون خط هی فورس کلوز میداد چیکار کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ میشه دباگ انجام بدید و لاگ رو بفرستین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 11 دقیقه قبل، danial1369 گفته است : اشنباهه سفحه جابه جا میشن ولی اون تبای بالا هیچ کاری انجام نمیدن یه سورس بساز بهم بده ممنونت میشم این درست کار میکنه . در نسخه جدید کتابخانه این سطر زیر تغییر پیدا کرده VP.Initialize2(PC,"vp") _______________________________________ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: SayaNavigationTabStrip #VersionCode: 2 #VersionName: 2.0 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: True #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private NavigationTabStrip1 As NavigationTabStrip Private VP As AHViewPager Private PC As AHPageContainer Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ' Activity.LoadLayout("layout1") NavigationTabStrip1.Initialize("NavigationTabStrip1") Activity.AddView(NavigationTabStrip1,0,0,Activity.Width,100dip) PC.Initialize For i = 0 To 2 Dim p As Panel p.Initialize("p") PC.AddPage(p, "") p.LoadLayout("main") Label1.Text = i Label1.TextColor=Colors.Green Next VP.Initialize2(PC,"vp") 'VP.Initialize("vp") Activity.AddView(VP,0,101dip,Activity.Width,Activity.Height-99dip) 'Activity.AddView(VP,0,0,Activity.Width,Activity.Height) NavigationTabStrip1.Titles = Array As String("Nav","Tab","Strip") NavigationTabStrip1.setTabIndex(3,True) NavigationTabStrip1.TitleSize = 35 NavigationTabStrip1.StripColor = Colors.Red NavigationTabStrip1.StripWeight = 8 NavigationTabStrip1.StripFactor = 2 NavigationTabStrip1.StripType = "POINT"'"LINE" NavigationTabStrip1.StripGravity = "BOTTOM" NavigationTabStrip1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("seguisb.ttf") NavigationTabStrip1.CornersRadius = 3 NavigationTabStrip1.AnimationDuration = 300 NavigationTabStrip1.InactiveColor = Colors.Gray NavigationTabStrip1.ActiveColor = Colors.White NavigationTabStrip1.setViewPager(VP,3) End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اینم نمونه با گوشی خودم مشکلی هم نداشت فیلمش لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 3 دقیقه قبل، نورنما گفته است : این درست کار میکنه . در نسخه جدید کتابخانه این سطر زیر تغییر پیدا کرده VP.Initialize2(PC,"vp") _______________________________________ #Region Project Attributes #ApplicationLabel: SayaNavigationTabStrip #VersionCode: 2 #VersionName: 2.0 'SupportedOrientations possible values: unspecified, landscape or portrait. #SupportedOrientations: unspecified #CanInstallToExternalStorage: False #End Region #Region Activity Attributes #FullScreen: True #IncludeTitle: False #End Region Sub Process_Globals End Sub Sub Globals Private NavigationTabStrip1 As NavigationTabStrip Private VP As AHViewPager Private PC As AHPageContainer Private Label1 As Label End Sub Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) ' Activity.LoadLayout("layout1") NavigationTabStrip1.Initialize("NavigationTabStrip1") Activity.AddView(NavigationTabStrip1,0,0,Activity.Width,100dip) PC.Initialize For i = 0 To 2 Dim p As Panel p.Initialize("p") PC.AddPage(p, "") p.LoadLayout("main") Label1.Text = i Label1.TextColor=Colors.Green Next VP.Initialize2(PC,"vp") 'VP.Initialize("vp") Activity.AddView(VP,0,101dip,Activity.Width,Activity.Height-99dip) 'Activity.AddView(VP,0,0,Activity.Width,Activity.Height) NavigationTabStrip1.Titles = Array As String("Nav","Tab","Strip") NavigationTabStrip1.setTabIndex(3,True) NavigationTabStrip1.TitleSize = 35 NavigationTabStrip1.StripColor = Colors.Red NavigationTabStrip1.StripWeight = 8 NavigationTabStrip1.StripFactor = 2 NavigationTabStrip1.StripType = "POINT"'"LINE" NavigationTabStrip1.StripGravity = "BOTTOM" NavigationTabStrip1.Typeface = Typeface.LoadFromAssets("seguisb.ttf") NavigationTabStrip1.CornersRadius = 3 NavigationTabStrip1.AnimationDuration = 300 NavigationTabStrip1.InactiveColor = Colors.Gray NavigationTabStrip1.ActiveColor = Colors.White NavigationTabStrip1.setViewPager(VP,3) End Sub VP.Initialize2(PC,"vp") این خط اشتباهه در هم اکنون، amir54 گفته است : اینم نمونه با گوشی خودم مشکلی هم نداشت فیلمش پس چرا مال من اینجوز میکنه گیج شدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ منظور این بود که قبلا این خط اینجوری بود: VP.Initialize(PC,"vp") که درکتابخانه جدید اینجوری شده VP.Initialize2(PC,"vp") لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ کتابخانشو بهم بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 1 دقیقه قبل، نورنما گفته است : منظور این بود که قبلا این خط اینجوری بود: VP.Initialize(PC,"vp") که درکتابخانه جدید اینجوری شده VP.Initialize2(PC,"vp") من کتابخانه قدیمی رو برای ایشان فرستادم که خودم استفاده می کنم یه سوال شما که آپدیت کردید بlibrary رو رفرش کردید یا برنامه رو بستین دوباره باز کنید؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ داداشای من یه سورس کواله بنویسید کتابخانشو هم بذارید تا دیگه مزاحم کارتون نشم امیر جان جا داره ازت تشکر کنم که خیلی کمک راهنمای من شدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ دیگه اینقدرام پیچیده نیست که شما پیچیدش می فرمایید! همان کتابخانه اولی که همراه سورس هست وشما فرستادید رو منم استفاده می کنم : اینا کتابخانه های منه اینم فیلم نحوه کارش ! Video_2017-10-10_222444 سورس هم همون سورس خودشماست فقط یکی دوتا تا تغییرش دادم و کل کدهای Activity خودم رو براتون فرستادم . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در هم اکنون، نورنما گفته است : دیگه اینقدرام پیچیده نیست که شما پیچیدش می فرمایید! همان کتابخانه اولی که همراه سورس هست وشما فرستادید رو منم استفاده می کنم : اینا کتابخانه های منه اینم فیلم نحوه کارش ! Video_2017-10-10_222444 دستت درد نکنه ولی کتابخاته ها بعضیا اپدید میشن شاید مال من قدیمی باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ به شماره های کتابخانه هاتون در منوی libraries manager نگاه کنید می فهمیدکه آخرین نسخه رو دارید یا خیر ! کتابخانه ها خدمتتون : http://s9.picofile.com/file/8308742184/_lib.rar.html لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ در 15 دقیقه قبل، نورنما گفته است : به شماره های کتابخانه هاتون در منوی libraries manager نگاه کنید می فهمیدکه آخرین نسخه رو دارید یا خیر ! کتابخانه ها خدمتتون : _____lib اپدیت کردم برای منم ارور داد ارور پوشه android.suport.v4 که برای دوستمون هم همین ارور بود و برنامه میپره بیرون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
danial1369 102 ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 مهر، ۱۳۹۶ درست شد گغتم مشکل کتایخانشه خیلی خیلی ازتون ممنونمممممممممممممممم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
danial1369 102
دوستان به راهنمایی شما نیاز دارم الان کتابخانه تب هاست متریال پیدا کردم ینی قبلانا درست کار میگرد الان گه دانلودش کردم در اجراش فورس کلوز میده میشه شما هم تست کنید ببینید مشکل از کجاشه
لینک سورس با کتابخانه
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
36 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.