رفتن به مطلب
  • 0

خواندن چند ردیف از یک دیتابیس


araad1993

سوال

با سلام 

دوستان من یک کتاب طراحی کردم  

یک دیتابیس ام ساختم با 90 تا ردیف

حالا میخوام این 90 تا ردیفو تو اکتیویتی های طراحی شده مختلف لود کنم 

مثلا 10 ردیف اول تو اکتیویتی 1 

ردیف 10 تا 20 تو اکتیویتی دو

تو قسمت for این کارو کردم

 For i =14  To 24
cur.Position=i

ولی فقط اکتیویتی اول درست عمل میکنه . اکتیویتی های بعدی ارور میدن

در ضمن از تقسیم مطالب تو تب داخل یک دیتابیس استفاده کردم که هراز چندگاهی ارور میداد

برای هردسته ی دیتابیس ساختم اونم گاهی ارور میداد

خاهشن کمک کنید باتشکر

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

عزیز حلقتون اشتباهه به نظرم. شما همیشه اندیس رو از صفر شروع کنید که به خطای outofindex برخورد نکنید.

ثانیا شما باید تغییرات رو توی کوئریتون بدین نه توی حلقه. شما بخواین ایتمهای مثلا 20 تا 30 رو لود کنید باید به شکل زیر کوئری بزنید.

SELECT * FROM yourtbl LIMIT 10 OFFSET 20

یا مثلا 50 تا 60 به شکل زیر

SELECT * FROM yourtbl LIMIT 10 OFFSET 50

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 10 ساعت قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز حلقتون اشتباهه به نظرم. شما همیشه اندیس رو از صفر شروع کنید که به خطای outofindex برخورد نکنید.

ثانیا شما باید تغییرات رو توی کوئریتون بدین نه توی حلقه. شما بخواین ایتمهای مثلا 20 تا 30 رو لود کنید باید به شکل زیر کوئری بزنید.

SELECT * FROM yourtbl LIMIT 10 OFFSET 20

یا مثلا 50 تا 60 به شکل زیر

SELECT * FROM yourtbl LIMIT 10 OFFSET 50

 

محمد جان اقا ممنون 

این دستور عمل کرد ، یعنی مثه همون حلقه ای که نوشته بودم عمل کرد و عنوان هامو نشون داد 

ولی زمانی که روی یه عنوان کلیک میکنم که بره به قسمت توضیحاتش ارور میده  این مشکل بنظرتون از کجا میتونه باشه 

تو بازه اولی ینی 0 تا 20  توضیحاتو بالا میاره ولی مثلا بازه دومی رو ارور میده

ممنون 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

عزیز شما کار با دیتابیس رو از توی آموزشهای سایت یاد بگیرید. چون روی دیتابیس ظاهار هنوز تسلط پیدا نکردین. 

مشکلتون اینه که شما وقتی کوئری میزنید بالاخره یه سری آیتمها برگردونده میشه. توی دیتابیس باید برای هر مطلب یه id یکتا باشه و با اون آی دی مطلب رو لود کنید.

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

در 9 دقیقه قبل، محمدرضا شاهپیری گفته است :

عزیز شما کار با دیتابیس رو از توی آموزشهای سایت یاد بگیرید. چون روی دیتابیس ظاهار هنوز تسلط پیدا نکردین. 

مشکلتون اینه که شما وقتی کوئری میزنید بالاخره یه سری آیتمها برگردونده میشه. توی دیتابیس باید برای هر مطلب یه id یکتا باشه و با اون آی دی مطلب رو لود کنید.

Untitled.jpg.84f81ce9dc16fea35750f323726

 

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

دوستان تو نوشتار یه کد اشتب کرده بودم و دستورو ب عنوان رشته معرفی کرده بودم الان درست شد ممنون بابت دستور لیمیت

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...