تک1 71 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 سلام دوستان چه کدی بنویسم توی ادیت تکس به خط بعدی منتقل بشوم مثل دکمه اینتر مثلا دارم تایپ میکنم میخواهم به خط بعدی با فشار دادن یک دکمه منتقل بشوم در ادیت تکس نمی خواهم از دکمه اینتر کیبورد خود گوشی استفاده کنم اگر راهنمایی کنید ممنون میشوم خیلی سرچ کردم به نتیجه نرسیدم منتظر جوابم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 5 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2015 میتونی تو رویداد کلیک دکمه مورد نظرت بگی: edittext1.text = edittext1.text & CRLF این طوری هرچی تو ادیت تکست باشه نگه میداره و میره خط بعدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تک1 71 ارسال شده در 6 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 ممنون بابت پاسخگویی ولی این کد مشکل من را حل نکرد خودت تست کن ببین لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهدی ایزدی 9,203 ارسال شده در 6 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 EditText1.Text = EditText1.Text & CRLF EditText1.SelectionStart = EditText1.Text.Length لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
تک1 71 ارسال شده در 6 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 تیر، 2015 یک دنیا ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.