rezanaseri 6 ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 مهر، ۱۳۹۶ با سلام من یه سوال دارم من یک عکس دارم می خواهم برایش ناگذاری کنم و در هاستم ذخیره کنم من نامگذاری رو تا اینجا انجام میدم picname=DateTime.Now & "picturekala.png" حالا چجوری این نام را به عکسم اختصاص بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 آبان، ۱۳۹۶ سلام. از این تابع استفاده کنید. البته تست نشده و از سایت بیسیک براتون پیداش کردم. Sub RenameFile(SrcDir As String, SrcFilename As String, DestDir As String, DestFilename As String) As Boolean Dim R As Reflector, NewObj As Object, New As String , Old As String If SrcFilename=Null OR DestFilename=Null OR SrcDir=Null OR DestDir=Null Then Return False If File.Exists(SrcDir,SrcFilename) AND Not(File.Exists(DestDir,DestFilename)) Then New=File.Combine(DestDir,DestFilename) Old=File.Combine(SrcDir,SrcFilename) If Not(New = Old) Then NewObj=R.CreateObject2("java.io.File",Array As Object(New),Array As String("java.lang.String")) R.Target=R.CreateObject2("java.io.File",Array As Object(Old),Array As String("java.lang.String")) Return R.RunMethod4("renameTo",Array As Object(NewObj),Array As String("java.io.File")) End If End If Return False End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
با سلام من یه سوال دارم
من یک عکس دارم می خواهم برایش ناگذاری کنم و در هاستم ذخیره کنم
من نامگذاری رو تا اینجا انجام میدم
picname=DateTime.Now & "picturekala.png"
حالا چجوری این نام را به عکسم اختصاص بدم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.