milad77 10 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ سلام این کتابخونه با کتابخونه sql تداخل داره و برنامه به مشکل بر میخوره نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ در ۱ ساعت قبل، milad77 گفته است : سلام این کتابخونه با کتابخونه sql تداخل داره و برنامه به مشکل بر میخوره چه مشکلی؟خطای خاصی دریافت میکنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad77 10 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ بعد از فعال کردن کتابخونه sql خطای خاصی دریافت نمیشه ولی موقع باز کردن پنجره شناور تو گوشی برنامه بسته میشه واگه این کتابخونه رو هم غیر فعال کنی درست بشو نیست نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 تیر، ۱۳۹۸ در 1 ساعت قبل، milad77 گفته است : بعد از فعال کردن کتابخونه sql خطای خاصی دریافت نمیشه ولی موقع باز کردن پنجره شناور تو گوشی برنامه بسته میشه واگه این کتابخونه رو هم غیر فعال کنی درست بشو نیست هیچ تداخلی این دو کتابخونه ندارن با هم عزیز. سورس رو پیوست کنید. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
milad77 10 ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ اشتراک گذاری ارسال شده در 23 تیر، ۱۳۹۸ بله ممنون دوباره تست کردم مشکلی نداشتن ولی نمیدونم چرا وقتی تو سورس خودم میزارم مشکل دار میشه تو این سورس پروژه خودمو اضافه کردم وقتی مشکل دار شد کدهامو ورداشتم ولی هنوز مشکل داره لینک سورس نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi tahan 723 ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۹ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 خرداد، ۱۳۹۹ سلام جناب شاهپیری من میخوام داخلش یک دوربین گرد لود کنم. اصلا ممکنه با این کتابخونه؟چون دوربین باید تو اکتیویتی استارت بشه برا همون میگم در ضمن پنل و هرکار کردم ست نمیشه ارور میده با xml نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۹ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 13 خرداد، ۱۳۹۹ در در 12 خرداد 1399 در 09:18، mahdi tahan گفته است : سلام جناب شاهپیری من میخوام داخلش یک دوربین گرد لود کنم. اصلا ممکنه با این کتابخونه؟چون دوربین باید تو اکتیویتی استارت بشه برا همون میگم در ضمن پنل و هرکار کردم ست نمیشه ارور میده با xml مشکلی نداره عزیز. دوربین رو میتونید توی پنجره باز کنید و حتما نیاز نیست که اکتیویتی باشه. پنل رو هم تست شده با xml و موردی نبوده. چه خطایی دریافت میکنید؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Ahmadusb 5 ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ من کتابخت=انه رو خریدم روی لینک دانلود نسخه 4 کلیک میکنم دانلود نمیشه ؟؟؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 مهر، ۱۴۰۰ در ۱۴۰۰/۷/۲۱ در ۰۰:۲۸، Ahmadusb گفته است: من کتابخت=انه رو خریدم روی لینک دانلود نسخه 4 کلیک میکنم دانلود نمیشه ؟؟؟ سلام و درود. تست شد و موردی نبود. نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ سلام وقت بخیر، ببخشید می خوام یه دکمه روش بزارم که اگه زدم اکتیویتی که باز بوده رو نشون بده. اکتیویتیه حساسه یعنی نباید دوباره اجرا بشه و فقط باید موقع باز شدن Activity_Resume اجرا بشه. انگاری که کاربر وقتی دکمه رو زد بیاد اون اپ رو از recent app اجرا کنه. چه کدی باید بزنم؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ سلام و درود. برای اضافه کردن دکمه باید فایل window.xml رو ویرایش کنید.اونجا دکمه رو اضافه کنید. تو سرویس myshow هم توم متد oncreateAndAttachView باید برای دکمه رویداد کلیک رو تعریف کنید utils.makeOnClicklistener("btn_id") و تو متد onViewClick هم که مدیریت کتید وقتی کلیک میشه 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
programingcenter97. 4 ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 آبان، ۱۴۰۰ آره اینو می دونستم❤️ سوالم این بود چجوری اپو از ریسنت اپ بیارم بالا؟ بدون اینکه اکتیوتی از اول استارت شه. میشه اون دکمه های بالا رو حذف کرد؟ میخوام دقیقا عین msgbox یک لایوت درست کنم. و اینکه ابزار آنلاینی وجود داره که کدهای xmlش رو بده؟ نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Forutan 28 ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 4 فروردین، ۱۴۰۱ سلام مهندس شاهپیری من این کتابخونه رو تهیه کردم داخل ویدیو گفتید ریسورس اصلی system_window_decorators این هست که نباید تغییراتی بهش داده بشه من میخوام این پنجره نباشه و فقط به یک دکمه شناور نیاز دارم واسه متوقف کردن عملیاتی در برنامه، تکلیف چی هست؟ یک دکمه یا نهایتن یک پنل با یک لیبل که متن توقف رو بنویسم و با کلیک روی اون اتفاقاتی که نیازه بیفته یعنی اکتیویتی باز بشه و ... ممنون میشم راهنمای کنید یا اگر امکانش هست ریسورس مورد نیاز رو کد کنید بفرستید من xml کارنکردم توی بیسیک تشکر نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behzad12 0 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۴۰۱ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۴۰۱ سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم xml بلد نیستم و فقط میخوام یه دکمه و لیبل بسازم نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۲۹ در 02:05، behzad12 گفته است: سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم xml بلد نیستم و فقط میخوام یه دکمه و لیبل بسازم سلام و درود. امروز یا فردا یه آموزش واسه لود کردن لیوت بیسیک توی کتابخونه می زارم که دوستان ویوی دلخواه رو اد کنن نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
محمدرضا شاهپیری 5,581 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۴۰۱ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۴۰۱ در ۱۴۰۱/۱/۴ در ۰۲:۱۴، Forutan گفته است: در ۱۴۰۱/۱/۲۹ در 02:05، behzad12 گفته است: سلام دوست عزیز منم دقیقا مشکل شما رو دارم xml بلد نیستم و فقط میخوام یه دکمه و لیبل بسازم نسخه جدید با قابلیت پشتیبانی از لیوت b4a اضافه شد. از پنل دریافت کنید 1 نقل قول لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
به گفتگو بپیوندید
هم اکنون می توانید مطلب خود را ارسال نمایید و بعداً ثبت نام کنید. اگر حساب کاربری دارید، برای ارسال با حساب کاربری خود اکنون وارد شوید .
توجه: strong> مطلب ارسالی شما پس از تایید مدیریت برای همه قابل رویت خواهد بود.