rezanaseri 6 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ مشکل با تگ و سندر در مولتی پنل با سلام من یه مولتی پنل دارم که روی هر پنل سه تا لیبا و یک ایمیج ویو و یک باتن هست اطلاعات لیبل ها و عکس رو از دیتا بیس آنلاین می گیرم می خوام روی هر پنل کلیک شد یک اکتیویتی باز بشه اطلاعات روی اون پنل رو در داخل این اکتیویتی نشون بده خوب به طبع 3 تا لیبل و یک ایمیج ویو هم در این اکتیویتی هست من اطلاعات رو می تونم از دیتا بیس بگیرم در این قسمت مشکلی نیست مشکل من فقط رویداد کلیک روی پنل هست هر باتن یه کد جداگانه دارد که وقتی روش کلیک بشه یه فایل php رو اجرا می کنه و مقدارش رو به اون ارسال میکنه ممنون میشم کمکم کنید مشکل من در واقع با تگ و سندر است این رو توس ساب جاب دان تعریف کردم Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 27%y p.LoadLayout("mozayede2") Panel2.Visible = False Panel1.Tag = MapData.Get("id") Lblname.Text = MapData.Get("name") Lblprice.Text = MapData.Get("price") Lbldate.Text = MapData.Get("date") glide.Load(MapData.Get("image")).AsBitmap.IntoImageView(Imgkala) img = Imgkala.Bitmap خوب تا اینجا خوب مولتی پنل رو تو خروجس نشون میده تو رویداد کلیک پنل چی باید بنویسم که اطلاعات این سه تا لیبل و عکس رو تو اکتیویتی بعدی نشون بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ سلام فک نکنم زیاد سخت باشه ها. شما بیا همین MapData رو بده به Panel و توی رویداد کلیکش، همین MapData رو بفرست اکتیویتی بعدی، بدون اینکه دوباره توی اکتیویتی دوم دانلودی انجام بدی. این کدی که نوشتی رو تغییر بده» Panel1.Tag = MapData.Get("id") این شکلی بنویس » Panel1.Tag = MapData بعد بیا توی رویداد کلیک پنل اینجوری بنویس » ( نکته:قبل از هر کاری یه دونه متغییر Map توی Process_Globals تعریف کن.( Public GlobalMap as Map ) ) Sub p_Click Private MyPanel As Panel = Sender GlobalMap = MyPanel.Tag StartActivity(ActivityContent) Activity.Finish End Sub حالا همین رو توی اکتویتی بعد استفاده کن.مثال » Log(GlobalMap.Get("id")) Log(GlobalMap.Get("name")) Log(GlobalMap.Get("price")) Log(GlobalMap.Get("date")) glide.Load(GlobalMap.Get("image")).AsBitmap.IntoImageView(img) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 9 آذر، ۱۳۹۶ ممنون از شما فقط 3 تا سوال یکی وقتی برنامه رو ران می گیرم روی این خط ارور میده GlobalMap = MyPanel.Tag سوال دوم این که: (GlobalMap.Get("id" را باید مساوی با پنل در اکتیویتی دومی نمایم؟ سوال سوم: هر باتن یه کد جداگانه دارد که وقتی روش کلیک بشه یه فایل php رو اجرا می کنه و مقدارش رو به اون ارسال میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
rezanaseri 6 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۶ چی شد پس هیچ کس نیستش همه خوابند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 آذر، ۱۳۹۶ کد دوستمون رو من یه نگاهی انداختم. و مشکلی داشت که اینجا هم مطرح می کنم اگر از Try استفاده می کنید حتما به خطاهای اون دقت کنید. و از کنارش نگذرید. مثلا قسمتی از کد ایشون درون ساب خاصی که دارای try بود اجرا میشد و اون کد هم خطایی داشت ولی بدلیل try خطا به برنامه تاثیری نمی گذاشت ولی در ادامه اجرا نشدن کامل اون ساب باعث خطاهای دیگه ای شده بود که باعث سردرگمی ایشون شده بود. «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
rezanaseri 6
مشکل با تگ و سندر در مولتی پنل
با سلام من یه مولتی پنل دارم که روی هر پنل سه تا لیبا و یک ایمیج ویو و یک باتن هست
اطلاعات لیبل ها و عکس رو از دیتا بیس آنلاین می گیرم
می خوام روی هر پنل کلیک شد
یک اکتیویتی باز بشه اطلاعات روی اون پنل رو در داخل این اکتیویتی نشون بده
خوب به طبع 3 تا لیبل و یک ایمیج ویو هم در این اکتیویتی هست
من اطلاعات رو می تونم از دیتا بیس بگیرم در این قسمت مشکلی نیست
مشکل من فقط رویداد کلیک روی پنل هست
هر باتن یه کد جداگانه دارد که وقتی روش کلیک بشه یه فایل php رو اجرا می کنه و مقدارش رو به اون ارسال میکنه
ممنون میشم کمکم کنید
مشکل من در واقع با تگ و سندر است
این رو توس ساب جاب دان تعریف کردم
Dim p As Panel p.Initialize("p") ScrollView1.Panel.AddView(p,0,top,100%x,100%y) top = top + 27%y p.LoadLayout("mozayede2") Panel2.Visible = False Panel1.Tag = MapData.Get("id") Lblname.Text = MapData.Get("name") Lblprice.Text = MapData.Get("price") Lbldate.Text = MapData.Get("date") glide.Load(MapData.Get("image")).AsBitmap.IntoImageView(Imgkala) img = Imgkala.Bitmap
خوب تا اینجا خوب مولتی پنل رو تو خروجس نشون میده
تو رویداد کلیک پنل چی باید بنویسم که اطلاعات این سه تا لیبل و عکس رو تو اکتیویتی بعدی نشون بده
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.