soroush80 6 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ سلام دوستان من الان یه هاست خریدم ولی نمیدونم چجوری باید وارد cpanel خودم بشم لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ در در 1396/09/17, 14:35:01، نورنما گفته است : دامنه شما هنوز مشکل داره ! به هاستتون هنوز وصل نیست و خطای زیر رو میده (وقتی وصل میشه که یا صفحه سفید خالی بیاد ویا یک فایل index.html موجود در ریشه اصلی هاست براتون نمایش داده بشه ) شما اول این مشکل رو از قسمت پشتیبانی هاستتون (پشتیبانی فنی) ازطریق ارسال تیکت بهشون حل کنید بعدش سراغ فایل Php برید . چون اگه اون حل نشه هیچ فایلی توسط آدرسش در هاستتون قابل دسترسی نیست چه Php باشه وچه فایل دیگه ! ضمنا بعد اتصال صحیح دامنه اگه باز مشکلی بود ، خب ادرس فایل Php رو اینجا ارسال کنید تا دوستان راهنمایی کنند *** ضمنا دوباره تاکید میکنم :نیم سرورهای (NameServer 1 وNameServer 2) رو هم حتما بررسی کنید که درست تنظیم وثبت شده باشند نیم سرورهای این دامنه شما برابر زیر هست که در قسمت کاربریتون یا این ادرس زیر قابل مشاهده است : nserver: ns3.iranyesup.com nserver: ns4.iranyesup.com Whois logographiii.ir ---- برای تغییر عنوان مطلبتون در همان پست اولی که زدید دکمه ویرایش موجود در پایین پست رو بزنید ، بعدش گزینه عنوان میاد که ،عنوان قبلی رو می تونید تغییرش بدین. سلام اره درست میگفتید چون من اولین تجربم بود نمیدونستم امروز فعال شد و درست شد فقط اگه شما php کار میکنید به یه مشکلی برخوردم اگه بیاین اونم پاسخ بدید خیلی ممنون میشم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 آذر، ۱۳۹۶ سلام خواهش میکنم توی یک تایپیک جدید عنوان کنید هرکسی از دوستان توانستند پاسخگو خواهند بود بنده نیز همانطور موفق وموید به خیر باشید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ سلام لطفا عنوان مطلبتان را تغییر بدهید و واضحترش بکنید مثلا : نحوه دسترسی به بخش Cpanel ! از توی پنل کاربری ارائه دهنده ی سرویس تان بخش سرویسهات ومحصولات که به بخش دسترسی سریع می تونید برید . کجای Cpanel میخواین برین؟ معمولا این بخش دسترسی سریع جهت اینکارهست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ در 4 ساعت قبل، نورنما گفته است : سلام لطفا عنوان مطلبتان را تغییر بدهید و واضحترش بکنید مثلا : نحوه دسترسی به بخش Cpanel ! از توی پنل کاربری ارائه دهنده ی سرویس تان بخش سرویسهات ومحصولات که به بخش دسترسی سریع می تونید برید . کجای Cpanel میخواین برین؟ معمولا این بخش دسترسی سریع جهت اینکارهست ممنون فقط میخواستم واردش بشم بقیشو آموزش دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 16 آذر، ۱۳۹۶ 1- ابتدا در مرورگر خود را باز کنید و سپس توسط یکی از آدرس های زیر، وارد قسمت صفحه ورود بشید . (منظور از your-domain.com همان نام دامنه شماست).البته می تونید بجای دامنه ،شماره IP هاستتون رو واردکنید . http://your-domain.com/cpanel http://your-domain.com:2082 https://your-domain.com:2083 نکته مهم اینکه: ورود روی پروتکل امن با استفاده از دامنه میسر نخواهد بود. (مگر اینکه روی سایت شما SSL فعال باشد) 2- در قسمت Username، کلمه عبور اکانت خود را وارد کنید .3- در قسمت Password، رمز عبور خود را وارد نمایید. 4- روی دکمه Log in کلیک کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ سلام من نتونستم با این لینکا وارد بشم از توی خود سرور وارد شدم. الان من نمیدونم منظور شما از دامنه دامنه ای یه که خودم ساختم یا دامنه سرور؟ الان اینجا که برسی کردم دیدم با اینکه دامنه من ثبت شده پس چرا www. هنوز قرمزه . یه مشکل دیگه دارم اونم اینکه الان یه فایل php نوشتم درست هم هست ومیخوام لینکشو واسه انتقال به برنامه بنویسم هرجور مینویسم غلط در میاد میشه دقیقا بگید باید چیکار کنم. الان همین مشکل باعث شده نتونم لینکو پیدا کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ بله دامنه اصلی هاست والا اون یکی ها نمیشه! ضمنا نیم سرورهای هاست (NameServer 1 وNameServer 2) رو هم باید بررسی کنید که تنظیم وثبت شده باشند والا مثل الان خطای DNS address could not be found.خواهد داد البته چون تازه دامنه تان را بروزرسانی کرده اید شایداین خطا از آن جهت باشد لذا حداقل باید 24 ساعت الی 48 ساعت صبرکنید تا این خطا رفع گردد . (عنوان این مطلب ارسالیتون رو هم تغییر ندادید که ! عنوان مطلب مناسب و دقیق نباشه که مدیران همه این مطالب ما وشما رو که میریزند دور وکلا پاک میشه !زحمتتون هدر میره) شما ابتدا واردحساب کاربری بشید وگزینه سرویسهای من رو همانطورکه قبلااشاره کرده بودم انتخاب کنید . بعدا سرویس و دامنه ای که فعاله رو انتخاب کنید بعدا هم گزینه ورود به Cpanel رو انتخاب کنید . لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 17 آذر، ۱۳۹۶ در 7 ساعت قبل، نورنما گفته است : بله دامنه اصلی هاست والا اون یکی ها نمیشه! ضمنا نیم سرورهای هاست (NameServer 1 وNameServer 2) رو هم باید بررسی کنید که تنظیم وثبت شده باشند والا مثل الان خطای DNS address could not be found.خواهد داد البته چون تازه دامنه تان را بروزرسانی کرده اید شایداین خطا از آن جهت باشد لذا حداقل باید 24 ساعت الی 48 ساعت صبرکنید تا این خطا رفع گردد . (عنوان این مطلب ارسالیتون رو هم تغییر ندادید که ! عنوان مطلب مناسب و دقیق نباشه که مدیران همه این مطالب ما وشما رو که میریزند دور وکلا پاک میشه !زحمتتون هدر میره) شما ابتدا واردحساب کاربری بشید وگزینه سرویسهای من رو همانطورکه قبلااشاره کرده بودم انتخاب کنید . بعدا سرویس و دامنه ای که فعاله رو انتخاب کنید بعدا هم گزینه ورود به Cpanel رو انتخاب کنید . الان من وارد cpanel شدم و یا فایل php درست کردم الان مشکلم لینک اون فایل php هست درست میسازم ولی عمل نمیکنه. شاید باورتون نشه نمیدونم چجوری عنوان رو عوض کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 آذر، ۱۳۹۶ دامنه شما هنوز مشکل داره ! به هاستتون هنوز وصل نیست و خطای زیر رو میده (وقتی وصل میشه که یا صفحه سفید خالی بیاد ویا یک فایل index.html موجود در ریشه اصلی هاست براتون نمایش داده بشه ) شما اول این مشکل رو از قسمت پشتیبانی هاستتون (پشتیبانی فنی) ازطریق ارسال تیکت بهشون حل کنید بعدش سراغ فایل Php برید . چون اگه اون حل نشه هیچ فایلی توسط آدرسش در هاستتون قابل دسترسی نیست چه Php باشه وچه فایل دیگه ! ضمنا بعد اتصال صحیح دامنه اگه باز مشکلی بود ، خب ادرس فایل Php رو اینجا ارسال کنید تا دوستان راهنمایی کنند *** ضمنا دوباره تاکید میکنم :نیم سرورهای (NameServer 1 وNameServer 2) رو هم حتما بررسی کنید که درست تنظیم وثبت شده باشند نیم سرورهای این دامنه شما برابر زیر هست که در قسمت کاربریتون یا این ادرس زیر قابل مشاهده است : nserver: ns3.iranyesup.com nserver: ns4.iranyesup.com Whois logographiii.ir ---- برای تغییر عنوان مطلبتون در همان پست اولی که زدید دکمه ویرایش موجود در پایین پست رو بزنید ، بعدش گزینه عنوان میاد که ،عنوان قبلی رو می تونید تغییرش بدین. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام دوستان من الان یه هاست خریدم ولی نمیدونم چجوری باید وارد cpanel خودم بشم
لطفا کمک کنید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
9 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.