atakhan 3 ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 13 دی، ۱۳۹۶ سلام من میخوام از برنامم خروجی بگیرم که این اخطار رو میده Error:A problem occurred configuring project ':TMessagesProj'. > failed to find Build Tools revision 23.0.2 و در ضمن اینم بگم که توی اندروید اس دی کا منیجر همه چیز اپدیت هست لطفا زود جواب بدید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ ممنون من این کار رو کردم و درست شد ولی بازم چند تا اخطار داد و خروجی نگرفت من ازتون ممنون میشم شما ایا سورس تلگرام غیر رسمی سراغ دارید؟؟ رایگان باشه ها ااااا اگه برام پیدا کنید بدون اخطار خروجی بگیره خیلی ممنون . میشم لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ لطفا کمک کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مهران محمودی 778 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سلام، بنده سمت این کار و تلگرام های غیر رسمی نرفتم. اطلاعی هم درموردشون ندارم. چیزی که مشخصه اینه که شما باید تمام خطاها رو رفع کنید. نهایتا مشکلاتی از قبیل استفاده از gradle با وجود تحریم هایی که از سوی گوگل اعمال شده، نداشتن کتابخونه استفاده شده، همگام نبودن نسخه ی بخش های مختلف sdk با سورس کد و ... رخ بده. بعید میدونم کسی که سورس کد رو منتشر میکنه، کدهای خطادار بذاره!! شما بررسی کنید مشکل از چه چیزی ناشی شده و سعی کنید که رفعش کنید. موفق باشید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ Error:Execution failed for task ':TMessagesProj:validateDebugSigning'. > Keystore file C:\Users\Amir\Documents\EGDownloads\Felegram-master(1)\Felegram-master\TMessagesProj\config\release.keystore not found for signing config 'debug'. دوستان الان این اخطار رومیده اینو چطور میتونم حل کنم انگار اخطار key store درسته ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ چطوری میتونم درستش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سلام خطای keystore not found هست یعنی فایل کی استور برنامه رو نمی تونه در ادرس زیر پیدایش کند C:\Users\Amir\Documents\EGDownloads\Felegram-master(1)\Felegram-master\TMessagesProj\config\release.keystore خب ادرس صحیح کی استورتونو بدین ! این کلمه keystore رو توی انجمن یه سرچ بزنید هم در باره کی استور بارها بحث شده keystore site:answercenter.ir - Google Search لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ ممنون از پاسختون ولی این اخطار ماله اندروید استودیو هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ خوب دوستان حالا با کمک گوگل تونستم بفهمم این اخطار ماله کی استوری و باید یه کلید بسازم ولی حالا وقتی میخوام بسازم این اخطار رو میده http://s6.uplod.ir/i/00910/gs4gqzu8ww8u.png لطفا در این مورد کمکم کنید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ دوستان در یکی دیگر از سورس ها این اخطار رو میده اینو چطوری باید حل کنم http://s6.uplod.ir/i/00910/xxvamy7bp8hw.png ایواییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی اخطار پشت اخطار لطفا کمک کنید ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
atakhan 3 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ لطفا زود جواب بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 14 دی، ۱۳۹۶ همونطور که گفته مشکلش اینه که بیلد تولز با اون نسخه رو پیدا نکرده یه نکته که باید در هنگام ایمپورت سورس ها در نظر بگیرید اینه که نسخه بیلد تولز و اینارو با نسخه های خودتون یکی بکنید اول برید فایل build.gradle یکی از پروژه هایی که خودتون قبلا ساختید رو باز کنید ماله سورس رو هم باز کنید و شماره نسخه های پروژه خودتون رو با ماله سورس یکی کنید اونوقت بدون مشکل میتونید از سورس استفاده کنید ضمن اینکه بیلد سورس تلگرام هفت خان رستم داره :دی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
atakhan 3
سلام من میخوام از برنامم خروجی بگیرم که این اخطار رو میده
Error:A problem occurred configuring project ':TMessagesProj'.
> failed to find Build Tools revision 23.0.2
و در ضمن اینم بگم که توی اندروید اس دی کا منیجر
همه چیز اپدیت هست
لطفا زود جواب بدید
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
10 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.