رفتن به مطلب
  • 0

اخطار موقع خروجی

atakhan

سوال

با سلام من امروز یه سورسی رو خاستم خروجی بگیرم 

اخطار داد 

Error:(86, 0) Cause: startup failed:
build file 'C:\Users\Amir\Documents\EGDownloads\Felegram-master(1)\Felegram-master\TMessagesProj\build.gradle': 86: Ambiguous expression could be a parameterless closure expression, an isolated open code block, or it may continue a previous statement;
   solution: Add an explicit parameter list, e.g. {it -> ...}, or force it to be treated as an open block by giving it a label, e.g. L:{...}, and also either remove the previous newline, or add an explicit semicolon ';' @ line 86, column 13.
               {  signingconfig flavor1signingvariable }
               ^

1 error

<a href="openFile:C:\Users\Amir\Documents\EGDownloads\Felegram-master(1)\Felegram-master\TMessagesProj\build.gradle">Open File</a>

اینم اخطار 

وفتی روی open file میزنم اینجا میاد .

n5qs2ej5tumf.png

ممنون میشم زود جواب بدید

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

سلام،

کاربر گرامی بنده متوجه شدم که چند روز اخیر درگیر کامپایل کردن سورس تلگرام هستید.

به احتمال زیاد دلیل اینکه به مشکل میخورید اینه که بخشی از تلگرام (نسخه اندروید رو در جریان هستم) با سی پلاس پلاس نوشته شده. لذا نیازمند NDK هست. 

فایل رو از گیت هاب دانلود میکنید و بعد داخل اندروید استودیو Import میشه؟

توصیه میکنم اول سورس کد رو Fork کنید روی اکانت گیت هاب خودتون و بعدش از طریق منوی VCS اندروید استودیو و اضافه کردن Remote به اکانت گیت هاب خودتون + Clone کردن سورس، به اندروید استودیو اجازه بدید خودش سورس رو از اونجا دریافت کنه و پروژه بسازه. اینکار باعث میشه Gradle رو به سازگارترین حالت ممکن بسازه و اگر هم مشکلی هست، روی سایر بخش ها باشه و چندان چالشی روی همگام سازی Gradle گریبان گیر شما نشه.

کار با Version Control ها مبحث گسترده و کارآمدیِ که متاسفانه در ایران خیلی خوب بهشون توجه نمیشه. شخصا در بسیاری از تیم های برنامه نویسی متوجه شدم که برنامه نویس ها ازش استفاده نمیکنند!

بنده کمکی از دستم برنمیاد که بگم از چه راهی وارد بشید تا این مشکلات رفع بشن، ولی اطلاعاتی که داشتم رو در اختیارتون گذاشتم شاید کمکتون کنه!

تا جایی که میتونید Android SDK خودتون رو کامل کنید. از بخش Extras در SDK Manager فایل های LLDB و CMAKE و NDK رو دانلود کنید. Android Gradle Plugin خودتون رو به بالاترین نسخه ش ارتقا بدید. نسخه Android Studio رو به بالاترین نسخه ش ارتقا بدید. از به روز بودن Android Sdk Tools و Build-Tools خودتون مطمئن بشید.

سورس رو که گرفتید از بخش File - Project Structure مسیر NDK رو به پروژه معرفی کنید. ضمنا بهتره نام پوشه دانلودی NDK رو به ndk-bundle تغییر بدید و سپس به پروژه معرفی کنید.

در نهایت باید این رو بگم بسیاری از برنامه نویس های پیشروی اندروید، روی Linux با اندروید استودیو کار میکنن. سرعتش روی لینوکس تقریبا 3 برابر ویندوز میشه! چرا که هسته اندروید بر پایه لینوکس نوشته شده و این باعث میشه بسیاری از ابزار مورد نیاز رو شما روی لینوکس راحت تر داشته باشید.

لپ کلام: اغلب تلگرام های غیر رسمی (و البته اکثر اپلیکیشن های Play Store و بخش زیادی از اپلیکیشن های حرفه ای کافه بازار) در محیطی برپایه یونیکس (مکینتاش و یا لینوکس) نوشته شدن و روی ویندوز، اندروید کار کردن غیر منطقیه! (این حرف رو بسیاری از توسعه دهندگان کاربلد اندروید بارها و بارها زدن) کامپایل گرفتن تلگرام هم نه که غیرممکن باشه! بلکه کمی دشواره اگه به ابزار و مفاهیم کلی اندروید تسلط نداشته باشید طاقت فرساست. 

الفبای موضوع چیزِ پیچیده ایه! امیدوارم موفق بشید.

موفق باشید!

لینک ارسال

با سلام ممنون از پاسخ خیلی کاملتون ولی من تازه با اندروید استودیو اشنا شدم 

و نمیدونم چطوری این کار هارو بکنم 

میخواستم از شما خواهش کنم و ببینم که آیا میتونید یه آموزش فیلم بگیرید و بهم بفرستید 

اگه خواستید سورس رو هم میتونم بهتون بفرستم

با تشکر 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...