mohammad3250 206 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ سلام من کاستوم ویو هیجی نمیاره نه appcampact نه google map هیجی مشکل از چی میتونه باشه ؟ نسخه آخر بیسیک دارم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ شاید یه بار دیگه بیسیک فور رو نصب کنیددرست بشه! خطای عجیبیه! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ سلام آیا تیک کتابخونه هایی رو که مطرح کردید، در قسمت Libs زدید؟ چک کنید، اگر تیکشونو نزدین، حتما تیک رو بزنید تا توی دیزاینر قابل رویت باشن. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، مجید آرتا گفته است : سلام آیا تیک کتابخونه هایی رو که مطرح کردید، در قسمت Libs زدید؟ چک کنید، اگر تیکشونو نزدین، حتما تیک رو بزنید تا توی دیزاینر قابل رویت باشن. بله تیک زدم قبلا درست بوداا مثل خل 7.8 بیسک نصب کردم اینجوری شد الان هر نسخه نصب میکنم همینطوره لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mohammad3250 206
سلام من کاستوم ویو هیجی نمیاره نه appcampact نه google map هیجی مشکل از چی میتونه باشه ؟
نسخه آخر بیسیک دارم...
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.