arastooms 1,046 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ سلام عزیزان دوستی از این مدل شمارنده داره و یا مدل متریالش خیلی نیاز دارم ممنون میشم کتابخونه یا سمپلی دارید راهنمایی بفرمایید B4A Library - Wheel by B4A Class | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
AMiN.M7892 1,029 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ سلام و درود ارسطوجان؛ بفرمایید سورس + کتابخونهش هست که من داشتم WheelView.zip لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 26 دی، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، arastooms گفته است : سلام عزیزان دوستی از این مدل شمارنده داره و یا مدل متریالش خیلی نیاز دارم ممنون میشم کتابخونه یا سمپلی دارید راهنمایی بفرمایید B4A Library - Wheel by B4A Class | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools سلام نسخه جدید کتابخونه new_lib لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arastooms 1,046
سلام عزیزان دوستی از این مدل شمارنده داره و یا مدل متریالش
خیلی نیاز دارم
ممنون میشم کتابخونه یا سمپلی دارید راهنمایی بفرمایید
B4A Library - Wheel by B4A Class | B4X Community - Android, iOS, desktop, server and IoT programming tools
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.