sezar.kh 10 ارسال شده در 8 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 تیر، 2015 سلام بدون هیچ حاشیه ای میرم سر اصل مطلب برای یه پروژه سود اور احتیاج به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید دارم میتونید از طریق ایمیل با من تماس بگیرید... طبق قوانین انجمن حذف شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 9 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 9 تیر، 2015 سلام طبق قوانین اجازه ندارید ایمیل شخصی ( اعم از فردی یا ایمیل شرکت و یا گروه ) رو در تاپیک قرار بدید. جهت همکاری میتونید از طریق پیام خصوصی با دوستان برنامه نویس در ارتباط باشید. اون دسته از دوستانی که جس میکنند این توانایی رو دارند تا با دوستمون همکاری کنند به ایشون پیغام خصوصی بفرستید و هماهنگی های لازم رو اونجا انجام بدید با تشکر از شما. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sezar.kh 10 ارسال شده در 16 تیر، 2015 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 سلام کماکان نیاز مند برنامه نویس هستیم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 16 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 16 تیر، 2015 زنگ بزن تا ببینم دقیقا چیه تا به تیم بگم 09380486175 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 09140461271 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 17 تیر، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 تیر، 2015 سزار اگه به برنامه نویس پولی میرسه میتونی به من پخ بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hayatishahin 10 ارسال شده در 5 تیر، 2016 اشتراک گذاری ارسال شده در 5 تیر، 2016 سلام من در زمینه برنامه نویسی با بیسیک فور اندروید نت بینز و طراحی سایت با php و .... کار کردم در صورت نیاز اعلام فرمائید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.