sezar.kh 10 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام بدون هیچ حاشیه ای میرم سر اصل مطلب برای یه پروژه سود اور احتیاج به یک برنامه نویس حرفه ای اندروید دارم میتونید از طریق ایمیل با من تماس بگیرید... طبق قوانین انجمن حذف شد! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,874 ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 20 فروردین، ۱۳۹۴ سلام طبق قوانین اجازه ندارید ایمیل شخصی ( اعم از فردی یا ایمیل شرکت و یا گروه ) رو در تاپیک قرار بدید. جهت همکاری میتونید از طریق پیام خصوصی با دوستان برنامه نویس در ارتباط باشید. اون دسته از دوستانی که جس میکنند این توانایی رو دارند تا با دوستمون همکاری کنند به ایشون پیغام خصوصی بفرستید و هماهنگی های لازم رو اونجا انجام بدید با تشکر از شما. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sezar.kh 10 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ سلام کماکان نیاز مند برنامه نویس هستیم... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نیما قبادی 246 ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 27 فروردین، ۱۳۹۴ زنگ بزن تا ببینم دقیقا چیه تا به تیم بگم 09380486175 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sganji 678 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ 09140461271 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ایمان سعیدی 48 ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، ۱۳۹۴ سزار اگه به برنامه نویس پولی میرسه میتونی به من پخ بدی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hayatishahin 10 ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ اشتراک گذاری ارسال شده در 17 فروردین، ۱۳۹۵ سلام من در زمینه برنامه نویسی با بیسیک فور اندروید نت بینز و طراحی سایت با php و .... کار کردم در صورت نیاز اعلام فرمائید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.