رفتن به مطلب
  • 0

مشکل خواندن sql

amir54

سوال

سلام من یه دیتابیس ورژن 3 درست کردم بعد کپی کردم داخل پوشه assets>databases بعد اسم دیتابیسم رو به sqlliteopenhelper دادم و موقع خواندن تیبل ها مشکل دارم میگه وجود نداره باید کاری میکردم ؟

اینم ارور

android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: ClassFa (code 1): , while compiling: SELECT Id, Name, Text FROM ClassFa
                                                             #################################################################
                                                             Error Code : 1 (SQLITE_ERROR)
                                                             Caused By : SQL(query) error or missing database.
                                                             	(no such table: ClassFa (code 1): , while compiling: SELECT Id, Name, Text FROM ClassFa)

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در 2 ساعت قبل، amir54 گفته است :

سلام من یه دیتابیس ورژن 3 درست کردم بعد کپی کردم داخل پوشه assets>databases بعد اسم دیتابیسم رو به sqlliteopenhelper دادم و موقع خواندن تیبل ها مشکل دارم میگه وجود نداره باید کاری میکردم ؟

اینم ارور

android.database.sqlite.SQLiteException: no such table: ClassFa (code 1): , while compiling: SELECT Id, Name, Text FROM ClassFa
                                                             Error Code : 1 (SQLITE_ERROR)
                                                             Caused By : SQL(query) error or missing database.
                                                             	(no such table: ClassFa (code 1): , while compiling: SELECT Id, Name, Text FROM ClassFa)

دوست عزیز اول منظورتون از ورژن 3 چی هست؟

بعدم اینکه شما باید  دیتابیس رو به file.DirInternal بریزین بعد از اونجا بخونینش.از پوشه Assests دیتابیس رو نمیشه خوند

لینک ارسال

در 4 ساعت قبل، mehdi.m گفته است :

دوست عزیز اول منظورتون از ورژن 3 چی هست؟

بعدم اینکه شما باید  دیتابیس رو به file.DirInternal بریزین بعد از اونجا بخونینش.از پوشه Assests دیتابیس رو نمیشه خوند

سلام منظور از 3 همون new sqlite 3 هست و تو آموزش دوستان که تو همین سایت بود دیدم فقط فایل رو ریخت تو همون پوشه و اجرا شد ولی اینجوری که شما میگید رو تست نکردم وقت کردم تست می کنم مرسی از شما

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...