Panahi 0 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ سلام من ی لیبل دارم میخوام اعدادش رو دو تا دوتا جدا منم و هر کدوم رو بزارم تو متغیر جدا مثلا اگر این باشه. 22357882897633 دو تا اول رو بزاره تو ی متغیر و بگه اگر دو رقم اول مساوی بود با مثلاaبعد . . . بعد برو سراغ دو عدد بعد پایان اگر لطفا بگین ممنونم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ در 2 ساعت قبل، Panahi گفته است : سلام من ی لیبل دارم میخوام اعدادش رو دو تا دوتا جدا منم و هر کدوم رو بزارم تو متغیر جدا مثلا اگر این باشه. 22357882897633 دو تا اول رو بزاره تو ی متغیر و بگه اگر دو رقم اول مساوی بود با مثلاaبعد . . . بعد برو سراغ دو عدد بعد پایان اگر لطفا بگین ممنونم سلام فکر کنم این بدرد شما بخوره جدا سازی اعداد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ بیشتر قسمت هاش رو میدونم فقط نمیدونم چه طور اعداد رو به برنامه بشناسونم نمی خوام جدا کنم میخوام طوری باشه که بتونم ی جورایی فراخوانی کنم مثلا تو کد سلکت و کیس داخل کیس اول برای دو عدد اول کد بنویسم و داخل کیس دوم برای دو عدد دوم همون کد ها رو بنویسم و همین طور کیس ها ادامه پیدا کنه تا اعداد تموم بشن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir1999 81 ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 دی، ۱۳۹۶ تعداد ارقام همیشه همینه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ ن این ها رو فقط مثلا زدم اعداد ارقام معلوم نیس به کار بر بستگی داره ولی دو تا دو تا هستند لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ در 11 ساعت قبل، Panahi گفته است : بیشتر قسمت هاش رو میدونم فقط نمیدونم چه طور اعداد رو به برنامه بشناسونم نمی خوام جدا کنم میخوام طوری باشه که بتونم ی جورایی فراخوانی کنم مثلا تو کد سلکت و کیس داخل کیس اول برای دو عدد اول کد بنویسم و داخل کیس دوم برای دو عدد دوم همون کد ها رو بنویسم و همین طور کیس ها ادامه پیدا کنه تا اعداد تموم بشن سلام دوباره Sub Button1_Click Dim l As List l = change("09123456789","**-**") For i=0 To l.Size-1 Select l.Get(0) Case 1 Case 12 Case 20 End Select Next End Sub Sub change(number As String,format As String) As List Dim spc(0),tx As String Dim x As Int Dim mList As List mList.Initialize spc =Regex.Split("-",format) For i = 0 To number.Length-1 If (number.Length-1) < i+spc(x).Length Then tx = number.SubString2(i,number.Length) mList.Add(tx) Exit End If tx= number.SubString2(i,i+spc(x).Length) i = (i+spc(x).Length)-1 x = x +1 If spc.Length = x Then x = 0 mList.Add(tx) Next Return mList End Sub تست نکردم خودتون تست کنید فقط یه چیزی اگه تعداد رقم ها رو می خواید زیاد کنید به تعداد ستاره ها اضافه کنید حتما دوطرف یک جور باشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Panahi 0 ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، ۱۳۹۶ ممنونم از زحماتتون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
Panahi 0
سلام من ی لیبل دارم میخوام اعدادش رو دو تا دوتا جدا منم و هر کدوم رو بزارم تو متغیر جدا
مثلا اگر این باشه. 22357882897633
دو تا اول رو بزاره تو ی متغیر و بگه
اگر دو رقم اول مساوی بود با مثلاaبعد
.
.
.
بعد برو سراغ دو عدد بعد
پایان اگر
لطفا بگین ممنونم
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
6 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.