soroush80 6 ارسال شده در 28 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2018 سلام من یه سورس کد دارم که targetsdkversionش روی 19 تنظیم هست وقتی اون رو به 26 ارتقا میدم وقتی برنامه رو اجرا میکنم فرس کلوز میده مشکل از کجاست؟؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 البته تاپیک برای اندروید استودیو هستش و برای فعال کردن مولتی دکس به این صورت باید عمل کنید android { compileSdkVersion 22 buildToolsVersion "23.0.0" defaultConfig { minSdkVersion 14 //زیر چهارده مولتی دکس ساپورت نمیکنه targetSdkVersion 22 // یکی این یکی هم دپندنسی پایین رو بذار multiDexEnabled true } } dependencies { compile 'com.android.support:multidex:1.0.1' } لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 28 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2018 سلام چرا 26 دلیل خاصی داره ؟ SDK چک کنید بروز باشه . اگر برای پرمیشن های خطرناک اجازه گرفته نمیشه هم تارگت رو کمتر از 23 بگذارید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
soroush80 6 ارسال شده در 28 فروردین، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 28 فروردین، 2018 در 20 دقیقه قبل، امین پوراباذری گفته است : سلام چرا 26 دلیل خاصی داره ؟ SDK چک کنید بروز باشه . اگر برای پرمیشن های خطرناک اجازه گرفته نمیشه هم تارگت رو کمتر از 23 بگذارید. بزاید مشکل اصلیمو بیان کنم این سورس رو من خریدم وقتی اونو تبلیل به کتابخونه میکنم و به پروژه دیگه ای اظافه میکنم ارور DEXمیده حتی چند بار تلاش کردم که سورس های این رو به یک پروژه دیگه انتقال بدم و اونو بریزم تو پروژه اصلیم ولی مثل این که این سورس تلسم شدست فقط تو تو پروژه خودش اجرا میشه و بقیه جا ها فرس کلوز میده تارگت رو هم که نمیتونم تغیر بدم اصلا موندم چیکار کنم. اگه راهنمایی دارید کمکم کنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین پوراباذری 1,045 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 در 23 ساعت قبل، soroush80 گفته است : بزاید مشکل اصلیمو بیان کنم این سورس رو من خریدم وقتی اونو تبلیل به کتابخونه میکنم و به پروژه دیگه ای اظافه میکنم ارور DEXمیده حتی چند بار تلاش کردم که سورس های این رو به یک پروژه دیگه انتقال بدم و اونو بریزم تو پروژه اصلیم ولی مثل این که این سورس تلسم شدست فقط تو تو پروژه خودش اجرا میشه و بقیه جا ها فرس کلوز میده تارگت رو هم که نمیتونم تغیر بدم اصلا موندم چیکار کنم. دلیل اینکه میخوام تارگت رو تغیر بدم اینه ک متوجه شدم همه چیز رو میتونم تغیر بدم اما اگه تارگت رو تغیر بدم برنامه فرس کلوز میده. اگه راهنمایی دارید کمکم کنید. اون ارور رو به این شکل میتونید حل کنید فقط این امکان فکر کنم از بیسیک 7 به بعد اضاف شده #MultiDex : true لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
سلام من یه سورس کد دارم که targetsdkversionش روی 19 تنظیم هست وقتی اون رو به 26 ارتقا میدم وقتی برنامه رو اجرا میکنم فرس کلوز میده مشکل از کجاست؟؟؟؟
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.