amir54 138 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 سلام من یک برنامه دارم می خوام یک سری درخواست ها رو بفرستم سایت می خوام تبدیلش کننم به جیسون و بعد بفرستمش مثلا در خواست id 12345 getphoto 1.jpg getmessage 234 می خوام ارایه یا رشته رو تبدیل کنم به جیسون بفرستم سایت چرا میگم جیسون چون ممکنه تگ و مقدار اون فرق کنه و جیسون راحت و سریع هست لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 سلام یک نمونه پروژه واستون میفرستم. طبق همون کلید هاتونو بزارید » Json Generator.rar لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 در 13 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : سلام یک نمونه پروژه واستون میفرستم. طبق همون کلید هاتونو بزارید » Json Generator.rar سلام مرسی ولی اندروید استودیو رو خواستم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
مجید آرتا 5,875 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 عذر میخوام. به صورت زیر میتونید عمل کنید » JSONObject json = new JSONObject(); JSONObject manJson = new JSONObject(); manJson.put("name", "emil"); manJson.put("username", "emil111"); manJson.put("age", "111"); json.put("man",manJson); لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amir54 138 ارسال شده در 29 فروردین، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، 2018 در 20 دقیقه قبل، مجید آرتا گفته است : عذر میخوام. به صورت زیر میتونید عمل کنید » JSONObject json = new JSONObject(); JSONObject manJson = new JSONObject(); manJson.put("name", "emil"); manJson.put("username", "emil111"); manJson.put("age", "111"); json.put("man",manJson); مرسی لطفا یک آموزش اتصال گوشی به سرور از طریق سوکت نویسی در انجمن قرار بدید چند روزیه سایت های خارجی رو زیر و رو کردم نفهمیدم چطوری میشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
amir54 138
سلام من یک برنامه دارم می خوام یک سری درخواست ها رو بفرستم سایت می خوام تبدیلش کننم به جیسون و بعد بفرستمش مثلا در خواست
id 12345
getphoto 1.jpg
getmessage 234
می خوام ارایه یا رشته رو تبدیل کنم به جیسون بفرستم سایت چرا میگم جیسون چون ممکنه تگ و مقدار اون فرق کنه و جیسون راحت و سریع هست
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.