soroush80 6 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ باسلام خدمت دوستان گرامی من کدی نوشتم که اینترنت رو چک کنه که اگه اینترنت وصل نبود مثلان فلان کار رو بکنه من مشگلم اینه که کد فقط اولین بار که وارد برنامه میشم اجرامیشه و فقط یکبار چک میکنه چه کدی باید بهش اظافه کنم که همیشه چک کنه. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 11 بهمن، ۱۳۹۶ باید از کتابخانه ی phone و تابع Connectivity changed استفاده کنی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
Gray Mind 913 ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، ۱۳۹۶ دقیقا نمیدونم راه منطقیی هستش یا نه اما راهی که میدونم اینه که از بیاید و از تایمر استفاده کنید اول شما لازمه توی اکتیویتی تون یه innerclass بسازید و از timetask اکستندش کنید اینطوری : private class MyTask extends TimerTask{ @Override public void run() { if(checkInternetConnection()){ //vasle }else{ //vaslnist } } } خوب حالا یه متغیر گلوبال از نوع تایمر تعریف کنید private Timer timer; حالا میایم و تایمر رو تعریف و مقدار میدیم به این صورت timer = new Timer(); timer.schedule(new MyTask(),0,5000); خوب تعریفش کردیم و به عنوان schedule اومدیم و کلاسی که ساختیم رو بهش دادیم اگه دقت کنی مقدار 5000 رو بهش دادم که یعنی هر 5 ثانیه بیاد و چک کنه که ... یه چیز دیگه هم دقت کن که وقتی اکتیویتی یا فرگمنت رو داری میبندی حتما حتما تسک رو ببند به این صورت time.purge(); موفق باشی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
soroush80 6
باسلام خدمت دوستان گرامی من کدی نوشتم که اینترنت رو چک کنه که اگه اینترنت وصل نبود مثلان فلان کار رو بکنه من مشگلم اینه که کد فقط اولین بار که وارد برنامه میشم اجرامیشه و فقط یکبار چک میکنه چه کدی باید بهش اظافه کنم که همیشه چک کنه.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.