رفتن به مطلب
  • 0

کتابخانه پرداخت درون برنامه ای بازار

iraj_astara

سوال

با سلام خدمت دوستان عزیز

یک کتابخونه برای پرداخت درون برنامه ای پیدا کردم برای اندروید استودیو ، سایت رو گشتم ولی در موردش چیزی اینجا ندیدم ، میخواستم ببینم دوستان کسی استفاده کرده از این کتابخونه یا نه.

تنها موردی که توی کتابخونه دیدم ، نیاز داره که api و client که توی پنل بازار ایجاد میشه رو در سایت این کتابخونه وارد کرد که دقیقا نمیدونم به چه دلیلی نیاز هست که وارد بشه ، دوستان اگه یک نگاهی بهش بندازن و نظرشون رو بگن ممنون میشم ، سایتش هم این هست

مستندات نیواد | دریافت فایل jar کتابخانه پرداخت

با سپاس

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در ۱ ساعت قبل، iraj_astara گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز

یک کتابخونه برای پرداخت درون برنامه ای پیدا کردم برای اندروید استودیو ، سایت رو گشتم ولی در موردش چیزی اینجا ندیدم ، میخواستم ببینم دوستان کسی استفاده کرده از این کتابخونه یا نه.

تنها موردی که توی کتابخونه دیدم ، نیاز داره که api و client که توی پنل بازار ایجاد میشه رو در سایت این کتابخونه وارد کرد که دقیقا نمیدونم به چه دلیلی نیاز هست که وارد بشه ، دوستان اگه یک نگاهی بهش بندازن و نظرشون رو بگن ممنون میشم ، سایتش هم این هست

با سپاس

دوست عزیز اگه میخواین واسه برنامتون پرداخت درون برنامه ای بزارید اینو بدونید بازار در قوانینش گفته برای پرداخت درون برنامه ای فقط باید از سرور بازار استفاده کنید خواستم بگم هواستون باشه این سایت هم من قبلا کار کردم خوب هست ولی زرین پال بسیار از این بهتر است من ک واقعا راضی هستم.

لینک ارسال

در 1 ساعت قبل، soroush80 گفته است :

دوست عزیز اگه میخواین واسه برنامتون پرداخت درون برنامه ای بزارید اینو بدونید بازار در قوانینش گفته برای پرداخت درون برنامه ای فقط باید از سرور بازار استفاده کنید خواستم بگم هواستون باشه این سایت هم من قبلا کار کردم خوب هست ولی زرین پال بسیار از این بهتر است من ک واقعا راضی هستم.

ممنون ، این هم دقیقا از بازار خرید رو انجام میده اگه اشتباه نکنم ، در مورد سایر درگاه ها هم فکر نمیکنم که بازار اجازه انتشار برنامه با سایر درگاه هارو رو بده.

فقط میخوام ببینم که دوستان هم استفاده کردن و این نحوه کار کتابخونش رو تایید میکنن.

لینک ارسال

در 4 ساعت قبل، iraj_astara گفته است :

با سلام خدمت دوستان عزیز

با سپاس

قبلا یه بار خواستم استفاده کنم ولی نکردم :دی

کار این کتابخانه اینه که میاد نمیذاره کسی با لاکی پچر برنامه به اصطلاح بخره و پروسه ی خرید رو دور بزنه

ارتباط شما با کافه بازار و خرید اون رو کاملا امن(؟ تقریبا) امن میکنه

به نظرم قسمت سوالات متداولش رو بخون جواباتو میگیری

اگه اشتباه نکنم این سایت با api های کافه بازار اومده کار کرده و خریدارو امن کرده که خوب برای اینکه بتونه به کانال ارتباطی اپ شما با کافه بازار دسترسی داشته باشه باید کلید های محصولتون رو هم داشته باشه و این یه چیز عادی هستش

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...