mehdi.m 158 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۶ سلام به همه هر چی این انجمن زیر و رو کردم چنین چیزی پیدا نکردم.البته یه سری آموزش ساخت نتیفیکیشن به صورت کد یا سورس بود اما ساده بودن. من میخوام دقیقا همچین نوتیفیکیشنی درست کنم.که تصویرش هم بشه تغییر داد با هر موزیک با notificationBuilder هم نتونستم کار کنم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ در 3 ساعت قبل، امین مهدی نژاد گفته است : از notification builder استفاده کنید «موفق باشید.» ممنون از پاسختون. اما این کتابخونه notification builder نمیشه باهاش چنین چیزی ساخت .منظورم باتن و عکس هست. هر جا هم گشتم اصلا آموزشی از این کتابخونه نبود که نبود اگه هم بشه xml میگیره که اونم بلد نیستم.اگه کسی زحمتشو بکشه ممنون میشم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
vistamobile 1,700 ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، ۱۳۹۶ در در 1396/11/18, 09:37:02، mehdi.m گفته است : سلام به همه هر چی این انجمن زیر و رو کردم چنین چیزی پیدا نکردم.البته یه سری آموزش ساخت نتیفیکیشن به صورت کد یا سورس بود اما ساده بودن. من میخوام یه دقیقا همچین نوتیفیکیشنی درست کنم.که تصویرش هم بشه تغییر داد با هر موزیک با notificationBuilder هم نتونستم کار کنم. سلام منم نیاز دارم. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mehdi.m 158 ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، ۱۳۹۶ دوستان کسی نمیدونه؟ اگه نمیشه بگین تا یه فکری بکنیم معطل نشیم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
امین مهدی نژاد 2,142 ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 22 بهمن، ۱۳۹۶ از notification builder استفاده کنید «موفق باشید.» لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
mehdi.m 158
سلام به همه
هر چی این انجمن زیر و رو کردم چنین چیزی پیدا نکردم.البته یه سری آموزش ساخت نتیفیکیشن به صورت کد یا سورس بود اما ساده بودن.
من میخوام دقیقا همچین نوتیفیکیشنی درست کنم.که تصویرش هم بشه تغییر داد با هر موزیک
با notificationBuilder هم نتونستم کار کنم.
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
4 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.