رفتن به مطلب
  • 0

درخواست کمک - دیتابیس آفلاین با قابلیت اضافه کردن،ویرایش و حذف داده های خاص

mpnbooks

سوال

سلام و خسته نباشید
چطور میتونم همچین چیزی رو داشته باشم؟
1- با انتخاب نمایش، فقط داده هایی خاصی رو نشون بده (مثلا فقط نام خانوادگی و تاریخ عضویت)
2- با انتخاب گزینه (اضافه کردن)، (ویرایش)، (حذف) بشه اطلاعات رو در دیتابیس ویرایش کرد.

هرچی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد، آموزش های دیتابیسی که دیدم مربوط به ساخت کتاب بود ولی قابلیت ویرایش و حذف داده را هم می خوام داشته باشه

تشکر از لطفتون

dt.jpg

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

2 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

در 21 ساعت قبل، mpnbooks گفته است :

سلام و خسته نباشید
1- با انتخاب نمایش، فقط داده هایی خاصی رو نشون بده (مثلا فقط نام خانوادگی و تاریخ عضویت)
2- با انتخاب گزینه (اضافه کردن)، (ویرایش)، (حذف) بشه اطلاعات رو در دیتابیس ویرایش کرد.

هرچی سرچ کردم چیزی دستگیرم نشد، آموزش های دیتابیسی که دیدم مربوط به ساخت کتاب بود ولی قابلیت ویرایش و حذف داده را هم می خوام داشته باشه

تشکر از لطفتون

dt.jpg

سلام 

شما اول باد یه دیتابیس بسازید و جدول ها رو بسازید 

بعد باید یاد بگیرید که چطور با دستورات sql کار کنید و بتونید هر چی رو از هر جای جدول بگیرید یا اضافه کنید 

اگه براتون سخت بود میتونید از کتابخونه فراخونی که توسط آقای اسکندری ساخته شده استفاده کنید که خیلی راحت تر هست 

لینک ارسال

در 22 ساعت قبل، mpnbooks گفته است :

سلام و خسته نباشید

تشکر از لطفتون

dt.jpg

بفرمایید آموزش کاملش هست که خیلی هم راحته استفاده ش 

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...