کامکار 20 ارسال شده در 10 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 10 دی، 2015 این یعنی چی؟؟؟ من که هیچی نفهمیدم یه سوال اگر بخواهیم که اپدیت دیتابیسی که از طریق وب انجام می شود اتوماتیک انجام شود(مثلا وقتی گوشی کاربر وصل اینترنت می شود و یا وای فای گوشی روشن می شود بروزر سانی داده های دیتابیس انجام شود )چیکار باید انجام شود؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 15 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 15 دی، 2015 یه سوال اگر بخواهیم که اپدیت دیتابیسی که از طریق وب انجام می شود اتوماتیک انجام شود(مثلا وقتی گوشی کاربر وصل اینترنت می شود و یا وای فای گوشی روشن می شود بروزر سانی داده های دیتابیس انجام شود )چیکار باید انجام شود؟؟؟ کسی میتونه راهنمایی کنه؟؟؟ کسی نیست جواب ما را بدهد؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 17 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 17 دی، 2015 آقایون سلام ودرود من همین روش موجود در این تایپیک را بکار بردم ولی بعد از اینکه میگه آپدیت با موفقیت انجام شد باید حتما از برنامه خارج شوی و دوباره وارد شوی تا تغییرات را ببینی چرا؟؟؟اینجوری چرا بعد از اینکه آپدیت شد خود برنامه رفرش نمیشه تا تغییرات اعمال شود؟؟؟؟ سوال منم هست کسی هست براش جوابی داشته باشه؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 19 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 19 دی، 2015 آقایون سلام ودرود من همین روش موجود در این تایپیک را بکار بردم ولی بعد از اینکه میگه آپدیت با موفقیت انجام شد باید حتما از برنامه خارج شوی و دوباره وارد شوی تا تغییرات را ببینی چرا؟؟؟اینجوری چرا بعد از اینکه آپدیت شد خود برنامه رفرش نمیشه تا تغییرات اعمال شود؟؟؟؟ این سوال منم هست کسی نبود؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2015 up لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 20 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2015 این سوال منم هست کسی نبود؟ فکر کنم در خط بعد از این کد: ToastMessageShow("updated successfully",False) باید یکبار دیگر مقادیر رو از دیتابیس{آنلاین یا آفلاین هر کدوم رو که دوست دارید} فراخوانی بکنید تا نمایش داده بشن! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2015 مشکل دانلود دیتابیس نیس بلکه جای که ما دیتا رو دانلود کردیم و جایگزین دیتای قبلی شد و باید از برنامه خارج بشیم تا تغییرات دیتابیس اعمال بشه راه حلی نداره ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad_mahdi 451 ارسال شده در 20 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2015 در این زمینه خیلی اطلاعی ندارم ولی شما خطا و آزمون کن! یعنی روشهای مختلف رو امتحان کن. مثلا بعد از همون خطی که در جواب قبلی اشاره کردم، یکبار دیگر فایل دیتابیس آفلاین رو فراخوانی کنید شاید مشکل حل بشه! شما مگه قبلش در تابع اصلی یا... فایل دیتابیس آفلاین رو فراخوانی نمیکنی؟ خب من میگم که همون فایل وقتی آپدیت بشه، خب تغییراتی در اون رخ میده! برنامه هنوز داره از همون فایل قبلی استفاده میکنه که آپدیت نشده! اگه بشه دوباره فایل رو بعد از پیام موفقیت، بازش کرد، فایل جدید، جایگزین قبلی میشه. نمیدونم چون امتحان نکردم! خودتون یه امتحانی بکنید. لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
علی علایی 161 ارسال شده در 20 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 20 دی، 2015 ممنون از جوابتون منتظر میمونم ببینم اساتید نظرشون بگن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 25 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 دی، 2015 دوستان منم هم به این کدها نیاز دارم اگه میشه یک نمونه کد برای آپدیت دیتابیس بدون دانلود کل دیتابیس به وسیله برسی رکورد ها و اضافه شدن مطالب جدید به دیتابیس آفلاین قرار بدید ؟!!!! لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
amirex128 19 ارسال شده در 30 دی، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 30 دی، 2015 من وقتی روی دکمه آپدیت کلیک میکنم هیچ تغییری نمیکنه فکر کنم بخ خاطر اینه که فایل دیتابیس داخل حافظه اینترنال کپی میشه ؟؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 8 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 8 بهمن، 2015 دوستان سلام ببینید من تونستم دیتابیس از طریق وب خودم را بصورت اتوماتیک آپدیت کنم بدون اینکه از برنامه خارج شیم و دوباره وارد شیم اگر کسی می خاد پیام بده مفته مفته فقط پیام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mirsedali 99 ارسال شده در 12 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 12 بهمن، 2015 سلام دوستان من یه برنامه دارم که توی دیتابیس می خوام به تعداد افرادی که توش معرفی میشن، جدول ایجاد کنم. یعنی یه دیتابیس n جدولی که n شخصیت داخلش معرفی میشن. مسئله اینجاست که میخوام هر ماه یه شخصیت رو اضافه کنم به برنامه. طبیعتا دیتابیسش هم باید آپدیت کنم. می خوام ببینم راهی هست که جدول شخصیت n ام به دیتابیس اصلی برنامه که آفلاین هست اضافه بشه یا اطلاعات شخصیت n ام، به شکلی، با کدنویسی، جدول n ام رو داخل دیتابیس آفلاین اضافه کنه؟ البته میشه دیتابیسها رو جدا ایجاد کرد. ولی برای جستجو داخل مطالب به مشکل بر می خوره چون مطالب به شکلیه که با یک جستجو باید داخل همه جداول جستجو بشه. توی صفحات قبلی این تاپیک بهش اشاره شد ولی دنبالش گرفته نشد!! ممنون میشم اگه کسی بلده، راهنمایی کنه... لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 دوستان سلام ببینید من تونستم دیتابیس از طریق وب خودم را بصورت اتوماتیک آپدیت کنم بدون اینکه از برنامه خارج شیم و دوباره وارد شیم اگر کسی می خاد پیام بده مفته مفته فقط پیام بدید ولی حالا یه مشکل جدید پیدا شده اون اینه که وقتی برنامه را باز می کنه برنامه میاد عملیات بروز رسانی دیتابیس را شروع میکنهو بعد جایگزین میکنه و بعد هم صفحه مورد نظر رفرش میشه و تغییرات جدید مشاهده میشه(تا اینجا خوبه) اما بعد از رفرش شدن و ظاهر شدن تغییرات دوباره برنامه میاد عملیات بروز رسانی را انجام میده و ......ادامه دارد . توقف نداره؟؟؟ اگر بشه یه کدی نوشت که عملیات بروز رسانی فقط یکبار انجام بشه قضیه حله؟؟؟ کسی میتونه توی این زمینه کمک کنه؟؟؟ حضرات و اساتید معزز بداد شاگردان برسید قمپوز شدن لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
shahab.es 5,429 ارسال شده در 18 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 بهمن، 2015 سلام توی اکتیویتی کریت میتونی به شکل زیر استفاده کنی If FirstTime = True Then '''''''''code ha'''''''''''' End If میاد میبینه بار اول هست که برنامه باز شده(اگه کامل بسته بشه، دفعه بعدی هم که از اول باز بشه به همین شکله) اگه اره که کداتون رو اجرا میکنه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 21 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2015 سلام توی اکتیویتی کریت میتونی به شکل زیر استفاده کنی If FirstTime = True Then '''''''''code ha'''''''''''' End If میاد میبینه بار اول هست که برنامه باز شده(اگه کامل بسته بشه، دفعه بعدی هم که از اول باز بشه به همین شکله) اگه اره که کداتون رو اجرا میکنه آقا شهب ممنون جواب دادید بررسی می کنم خبرتون میدم :ok: :ok: :gol: :gol: :gol: سلام کد شما را اعمال کردم ولی باز هم همونطوره این هم فیلم نتیجه اون تقریبا 3 مگه حجمش (ببخشید پس زمینه اش صدای بچه اس) لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 21 بهمن، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 21 بهمن، 2015 این کد های بخش کریت اکتیویتی و بخشی که بهش گفته شده وقتی اینترنت روشنه اپدیت انجام بشه: Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) 'Do not forget to load the layout file created with the visual designer. For example: If FirstTime = True Then Activity.LoadLayout("1") fara.TwoLineAndBitmapTitr("news.db",sql1,cur,"SELECT * FROM new1",ListView1,"titr","matn","id","pic",bitmap1) ListView1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.Gravity=Gravity.CENTER ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity=Gravity.RIGHT ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Gravity=Gravity.RIGHT ListView1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.Gravity=Gravity.RIGHT ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.Left = -2%x ListView1.TwoLinesAndBitmap.secondLabel.Left = -2%y ListView1.TwoLinesAndBitmap.Label.TextColor=Colors.Blue ListView1.TwoLinesAndBitmap.SecondLabel.TextColor=Colors.Green ListView1.Color=Colors.Gray pe.Initialize("pe") End If End Sub Sub pe_ConnectivityChanged (NetworkType As String, State As String, Intent As Intent) If State="CONNECTED" Then Dim ht As HttpJob ht.Initialize("update",Me) ProgressDialogShow("در حال بروز رسانی.بعد از بروز رسانی برنامه بسته می شود.لطفا منتظر بمانید") ht.Download("http://bayanbox.ir/download/5616858746303122179/news.db") Else 'ToastMessageShow("اینترنت خاموش شد",False) End If End Sub لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 22 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 22 اسفند، 2015 سلام دوستان سلام ببینید من تونستم دیتابیس از طریق وب خودم را بصورت اتوماتیک آپدیت کنم بدون اینکه از برنامه خارج شیم و دوباره وارد شیم اگر کسی می خاد پیام بده مفته مفته فقط پیام بدید ولی حالا یه مشکل جدید پیدا شده اون اینه که وقتی برنامه را باز می کنه برنامه میاد عملیات بروز رسانی دیتابیس را شروع میکنهو بعد جایگزین میکنه و بعد هم صفحه مورد نظر رفرش میشه و تغییرات جدید مشاهده میشه(تا اینجا خوبه) اما بعد از رفرش شدن و ظاهر شدن تغییرات دوباره برنامه میاد عملیات بروز رسانی را انجام میده و ......ادامه دارد . توقف نداره؟؟؟ اگر بشه یه کدی نوشت که عملیات بروز رسانی فقط یکبار انجام بشه قضیه حله؟؟؟ کسی میتونه توی این زمینه کمک کنه؟؟؟ حضرات و اساتید معزز بداد شاگردان برسید قمپوز شدن سلام میشه بهم بگید چجوری آپدیت کردید بانکتون رو من از تابع فراخوانی 3 استفاده کردم الان میخام آنلاین آپدیتش کنم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
کامکار 20 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2015 میگم ولی اول به این سوال من جواب بده: 1- من اپدیت دیتابیس را از طریق وب انجام میدم نه انلاین>>>شما هم از طریق وب میخاین؟؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
reza abaskhanian 12 ارسال شده در 24 اسفند، 2015 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اسفند، 2015 بله از طریق وب میخام انجام بدم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.