arf 30 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ با عرض سلام و خسته نباشید؛ چجوری میشه در کلاس یک ویو را گرفت و در کل کلاس تغییرات در آن ایجاد کرد؟ مثلا من لیبلی در اکتیویتی دارم و می خواهم کلاسی را فراخوانی کنم که تغییراتی در این لیبل ایجاد کنه. خودم هر کاری کردم نشد و وقتی برنامه به کدش می رسید برنامه رو می بست. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 5 اسفند، ۱۳۹۶ در 8 ساعت قبل، arf گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید؛ چجوری میشه در کلاس یک ویو را گرفت و در کل کلاس تغییرات در آن ایجاد کرد؟ مثلا من لیبلی در اکتیویتی دارم و می خواهم کلاسی را فراخوانی کنم که تغییراتی در این لیبل ایجاد کنه. خودم هر کاری کردم نشد و وقتی برنامه به کدش می رسید برنامه رو می بست. ممنون سلام دوست عزیز شما یه کلس ایجاد کن و برای تغییراتت ساب درست کن و توی مقدار ورودیش لیبل تعریف کن و تغییراتت رو روی لیبل ورودی اعمال کن بعد بیا و توی اکتیویتی یه متغیر از نوع کلس ایجاد کن بعدش متد ساب مورد نظر توی کلس رو انتخاب کن و لیبل مورد نظرت رو بع عنوان لیبل وروودی بهش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ منم همین کار رو کردم ولی برنامه هر وقت به کدی می رسد که از لیبل در ساب استفاده کردم متوقف و اکتیویتی بسته می شود. در ضمن من می خواهم که لیبلی رو بگیرم و در کل کلاس بتونم تغییر بدهم نه فقط در ساب مشخصی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 6 اسفند، ۱۳۹۶ در 7 دقیقه قبل، arf گفته است : منم همین کار رو کردم ولی برنامه هر وقت به کدی می رسد که از لیبل در ساب استفاده کردم متوقف و اکتیویتی بسته می شود. در ضمن من می خواهم که لیبلی رو بگیرم و در کل کلاس بتونم تغییر بدهم نه فقط در ساب مشخصی کد های کلستون ور بزارید و همچنین لاگ هاتون وقتی برنامه بسته مبشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arf 30
با عرض سلام و خسته نباشید؛
چجوری میشه در کلاس یک ویو را گرفت و در کل کلاس تغییرات در آن ایجاد کرد؟
مثلا من لیبلی در اکتیویتی دارم و می خواهم کلاسی را فراخوانی کنم که تغییراتی در این لیبل ایجاد کنه.
خودم هر کاری کردم نشد و وقتی برنامه به کدش می رسید برنامه رو می بست.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.