arf 30 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2018 با عرض سلام و خسته نباشید؛ چجوری میشه در کلاس یک ویو را گرفت و در کل کلاس تغییرات در آن ایجاد کرد؟ مثلا من لیبلی در اکتیویتی دارم و می خواهم کلاسی را فراخوانی کنم که تغییراتی در این لیبل ایجاد کنه. خودم هر کاری کردم نشد و وقتی برنامه به کدش می رسید برنامه رو می بست. ممنون لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 24 اردیبهشت، 2018 در 8 ساعت قبل، arf گفته است : با عرض سلام و خسته نباشید؛ چجوری میشه در کلاس یک ویو را گرفت و در کل کلاس تغییرات در آن ایجاد کرد؟ مثلا من لیبلی در اکتیویتی دارم و می خواهم کلاسی را فراخوانی کنم که تغییراتی در این لیبل ایجاد کنه. خودم هر کاری کردم نشد و وقتی برنامه به کدش می رسید برنامه رو می بست. ممنون سلام دوست عزیز شما یه کلس ایجاد کن و برای تغییراتت ساب درست کن و توی مقدار ورودیش لیبل تعریف کن و تغییراتت رو روی لیبل ورودی اعمال کن بعد بیا و توی اکتیویتی یه متغیر از نوع کلس ایجاد کن بعدش متد ساب مورد نظر توی کلس رو انتخاب کن و لیبل مورد نظرت رو بع عنوان لیبل وروودی بهش بده لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
arf 30 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2018 منم همین کار رو کردم ولی برنامه هر وقت به کدی می رسد که از لیبل در ساب استفاده کردم متوقف و اکتیویتی بسته می شود. در ضمن من می خواهم که لیبلی رو بگیرم و در کل کلاس بتونم تغییر بدهم نه فقط در ساب مشخصی لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
sbr 233 ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 25 اردیبهشت، 2018 در 7 دقیقه قبل، arf گفته است : منم همین کار رو کردم ولی برنامه هر وقت به کدی می رسد که از لیبل در ساب استفاده کردم متوقف و اکتیویتی بسته می شود. در ضمن من می خواهم که لیبلی رو بگیرم و در کل کلاس بتونم تغییر بدهم نه فقط در ساب مشخصی کد های کلستون ور بزارید و همچنین لاگ هاتون وقتی برنامه بسته مبشه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
arf 30
با عرض سلام و خسته نباشید؛
چجوری میشه در کلاس یک ویو را گرفت و در کل کلاس تغییرات در آن ایجاد کرد؟
مثلا من لیبلی در اکتیویتی دارم و می خواهم کلاسی را فراخوانی کنم که تغییراتی در این لیبل ایجاد کنه.
خودم هر کاری کردم نشد و وقتی برنامه به کدش می رسید برنامه رو می بست.
ممنون
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.