jafarik 11 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ با سلام خدمت دوستان من سورس همدان سرویس رو دانلود کردم بعد اینکه برای اولین بار بدون تغییر تو کد هاش خواستم دیباگش کنم این ارور رو داد کمکم کنین ممنون میشم http://s8.picofile.com/file/8321260334/همدان_سرویس.png لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ سلام خط 48 کدهاتون در بیسیک رو چک کنید ببینید چی هست ؟ ضمنا ببینید end sub برای هر sub قرار داده شده یانه؟ ضمنا end sub تکراری نباشه ، ضمنا ببینید برای همه if های بالاتر از خط 48 end if قرار داده شده ، وهمینطور برای همه for های بالاتر از اون خط next قرار داده شده یانه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jafarik 11 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ Sub Activity_Create(FirstTime As Boolean) If File.Exists(File.DirInternal,"data2.db") = False Then File.Copy(File.DirAssets,"data2.db",File.DirInternal,"data2.db") End If File.Copy(File.DirAssets,"data.db",File.DirInternal,"data.db") sql.Initialize(File.DirInternal,"data.db",False) sql1.Initialize(File.DirInternal,"data2.db",False) Activity.LoadLayout("splash") tim.Initialize("splash_tim",1000) tim.Enabled = True End Sub Sub splash_tim_Tick Cursor = sql1.ExecQuery("SELECT FirstOpen FROM tbl_profile") Cursor.Position = 0 If Cursor.GetString("FirstOpen") = 0 Then StartActivity(FirsActivity) Activity.Finish Cursor.Close Else If Cursor.GetString("FirstOpen") = 1 Then StartActivity(Home) Cursor.Close Activity.Finish End If End Sub ممنون که جواب دادین خط 48 همون Cursor.Close هستش این مواردیو که گفتینو هم چک کردمشون مشکلی نداشت لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ سلامت باشید اگه منظورتون خط Cursor.close در کد های زیر هست خب اول باید Cursor رو ببنید بعدش از اکتیویتی خارج بشید یعنی دستور Activity.finish باید به پایین انتقال داده بشه . داخل sub ها یا اکتیویتی اول باید چنین دستوراتی که نیاز دارند بسته بشوند وبه اصطلاح close بشوند رو باید بست بعدش از اونا خارج شد StartActivity(FirsActivity) Activity.Finish Cursor.Close تبدیل بشه به : StartActivity(FirsActivity) Cursor.Close Activity.Finish لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
jafarik 11 ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 18 اسفند، ۱۳۹۶ ممنون از پاسخگویی تون بعد اینکه تغییراتیو که گفتینو اعمال کردم بازم همون ارور رو میده این لینک سورسه اگه مقدوره یه نگاهی بهش بندازین نگران کپی رایت هم نباشین ب صورت رایگان پخش شده بود: لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
نورنما 613 ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ اشتراک گذاری ارسال شده در 19 اسفند، ۱۳۹۶ در 6 ساعت قبل، jafarik گفته است : ممنون از پاسخگویی تون بعد اینکه تغییراتیو که گفتینو اعمال کردم بازم همون ارور رو میده این لینک سورسه اگه مقدوره یه نگاهی بهش بندازین نگران کپی رایت هم نباشین ب صورت رایگان پخش شده بود:امیدوارم که اینجور که میگید باشه این خطایی که شما میگین رو برای من نمیده ! لذا نسخه کتابخانه ها تونو با کتاخونه های مال بنده تطبیق بدین ولی یک خطای دیگه ای برای من میداد که برای رفعش به لیوت login برید و login_btn رو حذف کنید و دوباره با گزینه Add view ،یک cusume view از نوع ACbutton باهمین نام یعنی login_btn ایجاد کنید همین کار رو در لیوت register انجام بدین و دکمه register_btn رو اینبار حذف و ACbutton باهمین نام ( register_btn ) ایجاد در لیوت verify_sms هم همینکار رو بکنید و باتن verify_btn رو حذف و ACbutton باهمین نام ایجادکنید و تغییراتو ذخیره کنید نکته :این خط زیر سرویس پیامکی برنامه است که حتما حذف و باسرویس پیامکی خودتون جایگزین کنید به احتمال زیاد بخاطر وجود این سرویس پیامکی فعال ، سورس این نرم افزار لو رفته !وبرای سازنده اش مخارج پیامکی ایجاد میکنه ! لذالطفا لینک سورس اش رو ازاینجا حذف و بررسی نمایید،من که بررسی کردم یک جا پولی میفروشندش ، یک سایت هم که رایگان گذاشته بوده به اخطار سازنده اش حذفش کرده وتصریح کرده که سازنده اش رضایت نداشته و... ) verify_smss.PostString("Http://www.behinpayam.com/APISe..... نتیجه کار هم این میشه : Video_2018-03-10_013415 لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
jafarik 11
با سلام خدمت دوستان
من سورس همدان سرویس رو دانلود کردم بعد اینکه برای اولین بار بدون تغییر تو کد هاش خواستم دیباگش کنم این ارور رو داد
کمکم کنین ممنون میشم
http://s8.picofile.com/file/8321260334/همدان_سرویس.png
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
5 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.