رفتن به مطلب
  • 0

دانلود از درون برنامه

soroush80

سوال

سلام من تو برنامم برای دانلود خب یک لینکی هست که کاربر وقتی رو اون بزنه دانلودش میکنه اما من میخوام از توی خود برنامه دانلود بشه یعنی خود برنامه دانلود و زخیره کنه .ممنون میشم

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال‌های توصیه شده

خب مطلب رو اگه واضحتر بفرمایید که ماهم بهتر متوجه می شویم!

اینکه میگیدکه(من نمیخوام گوشی دانلود کنه!)(لینکی هست که کاربر وقتی رو اون بزنه دانلودش میکنه اما من میخوام از توی خود برنامه دانلود بشه یعنی خود برنامه دانلود و ذخیره کنه  )

خب گنگ هست وپاسخگوهارو به اشتباه میاندازه چون توی یکی صحبت ازلینک هست که میخواین اون نباشه !

درحالی که بایدبگید نمیخوام از صفحه برنامه خارج وبه مرورگر گوشی جهت دانلود بره !

توی یکی هم (من نمیخوام گوشی دانلود کنه!)یعنی چی ! خب درهرصورتی دانلود توسط گوشی انجام میشه ! توی اون هم باید بگید که از برنامه ام خارج نشه وتوی  مرورگر گوشیم دانلودانجام نشه! ولینکی به کاربر داده نشه! 

بله اگر منظور تون دانلود داخلی برنامه هست و با اینتنت ها و بامرورگرگوشی  نمی خواهید دانلود رو انجام بدین خب کتابخانه مخصوص دانلود آقای شاهدی رو استفاده کنید .

موفق باشید

لینک ارسال

در 20 ساعت قبل، نورنما گفته است :

سلام

محتویات Sub مخصوص کلیک اون لیبل ومتن رو کلا کپی کنید و خودتان یک Sub بااسم دلخواه درست کنید و محتویات رو داخل اون  Sub پیست کنید 

بعدش هرجای برنامه که خواستید خودکار دانلود انجام بشه توی یک خط اسم اون Sub  رو بنویسید 

مثلا اگه بخواین موقع شروع اکتیویتی خودکار دانلود انجام بشه اسم اون Sub رو داخل Sub Activity_Create  قرار بدین 

موفق باشید

دوست عزیز منظور منو بد فهمیدین من لینکو به کاربر میدم اونم دان میکنه فقط من نمیخوام گوشی دانلود کنه من میخوام از توی برنامه دانلود شه یعنی خود برنامه دانلودش کنه

لینک ارسال

سلام

محتویات Sub مخصوص کلیک اون لیبل ومتن رو کلا کپی کنید و خودتان یک Sub بااسم دلخواه درست کنید و محتویات رو داخل اون  Sub پیست کنید 

بعدش هرجای برنامه که خواستید خودکار دانلود انجام بشه توی یک خط اسم اون Sub  رو بنویسید 

مثلا اگه بخواین موقع شروع اکتیویتی خودکار دانلود انجام بشه اسم اون Sub رو داخل Sub Activity_Create  قرار بدین 

موفق باشید

لینک ارسال

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

• کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

• هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
  • اضافه کردن...