حمید زارع 331 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ سلام من در یک برنامه نیاز دارم که کاربر را از درخواستی که یک کاربر دیگر از او دارد مطلع کنم میدونم که با سوکت میشه این کار را کرد (کاری که در چت انجام میشه) ولی دنبال راه ساده تری هستم فقط میخوام یه چیزی شبیه پوش بیاد روی گوشی و فقط بگه که شما یه درخواست جدید دارید و بقیه جزییات که زیاد هم هست بعد از باز شدن برنامه نشون داده بشه سعی کردم در تصویر پایین منظورمو بیشتر برسونم لطفاً راهنمایی بفرمایید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ سلام / با فایربیس یا وان سیگنال نجام بدید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 29 فروردین، ۱۳۹۷ در 2 ساعت قبل، میلاد گفته است : سلام / با فایربیس یا وان سیگنال نجام بدید تشکر برای کاری که من میخام انجام بدم جواب میده من میخام به یک کاربر خاص پیام بده و از طریق یک کاربر دیگر اصلاً باهاش آشنایی ندارم لینکی ، آموزشی چیزی ازش دارید ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ دوسان کسی راه حلی نداره ؟ در واقع میخام مثل چت باشه ولی دو تا کاربر نمیخام بتونن باهم چت کنند میخام برنامه اطلاعات رو بفرسته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
میلاد 441 ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 30 فروردین، ۱۳۹۷ عزیز چرا سرچ نمیزنی تو انجمن و انجمن های دگه ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mohammad3250 206 ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 31 فروردین، ۱۳۹۷ واسه این جور برنامه ها باید حتما سرور اختصاصی و سوکت استفاده کنی . پوش میشه داد از firebase ولی ارتباط دو کاربر باید point yo point باشع لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 1 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اگه برای مثال برنامه شما یک برنامه خدماتی هستش (مثل کاریشه) و نیاز به دریافت سریع اطلاعات نداره مثل برنامه های چت نیست (تلگرام) میتونی از سرویس هایی ایرانی مثل پوشه که امکان ارسال پوش با api هم داره استفاده کنی اول در اپلیکیشن خودت دیوایس آیدی رو بگیر Dim pID As PhoneId Dim imei As String imei = pID.GetDeviceId مثلا به روش زیر یک پیام json به آدرس https://panel.pushe.co/api/v1/notifications بفرست { "applications": ["com.example.app"], "filter": { "device_id": ["1234567890123456"] }, "notification": { "title": "عنوان پیام", "content": "محتوای پیام" } } کلیات کار همینه اطلاعات بیشتر درباره api پوشه اینجا کلیک کن موفق باشی البته لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
حمید زارع 331 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۷ خیلی ممنون از شما این سرویس هزینه ای نداره ؟ اونوقت روش استانداردی هست ؟ device id عوض نمیشه چون قراره اصل ثبت نامم بر مبنای شماره موبایل باشه بعد این روش که فرمودید یه دونه پوش میفرسته به یه دیوایز ؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
MrMedia 98 ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۷ اشتراک گذاری ارسال شده در 2 اردیبهشت، ۱۳۹۷ سرویس پوشه یک سرویس عالی و رایگان هستش البته اگر اپلیکیشن بیشتر از 500,000 کاربر داشته باشه ماهانه 4 ریال برای هر کاربر اضافه می پردازید (همون رایگان...) بله روش استانداردی هست و مشکلی نداره دیوایس آیدی عوض نمیشه و معمولا برخی از اپلیکیشن ساز های مستقل برای فروش اپلیکیشن هاشون که حتما باید در یک گوشی فعال باشه از دیوایس آیدی برای شناسایی کاربر استفاده میکنن نقل قول بعد این روش که فرمودید یه دونه پوش میفرسته به یه دیوایز ؟ در روشی که گفتم بله ولی چون این سوال رو پرسیدید بهتون پیشنهاد میکنم اول به سایت برید پوشه - سرویس ارسال پوش نوتیفیکیشن و ثبت نام کنید و پنل و نمونه پروژه b4a رو مشاهده کنید و کار با json رو هم یاد بگیرید لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
حمید زارع 331
سلام
من در یک برنامه نیاز دارم که کاربر را از درخواستی که یک کاربر دیگر از او دارد مطلع کنم
میدونم که با سوکت میشه این کار را کرد (کاری که در چت انجام میشه)
ولی دنبال راه ساده تری هستم
فقط میخوام یه چیزی شبیه پوش بیاد روی گوشی و فقط بگه که شما یه درخواست جدید دارید و بقیه جزییات که زیاد هم هست بعد از باز شدن برنامه نشون داده بشه
سعی کردم در تصویر پایین منظورمو بیشتر برسونم
لطفاً راهنمایی بفرمایید
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
8 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.