samad 0 ارسال شده در 18 تیر، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 18 تیر، 2018 سلام. دارم یک اپلیکیشن کتاب می سازم. می خوام یک اکتیویتی داشته باشم که لیستی از مطالب فصل1 رو مثلا در لیست ویو خودش نشون بده روی هر موضوع فرعی این فصل که می زنی یک اکتیویتی خاص رو فراخوانی کنه همون یکی اکتیویتی طبق عنوانی که بر روش کلیک شده فایل تکست مربوط به همون موضوع رو فراخوانی کرده و نشان بده با این کار بجای اینکه مجبور باشم برای هر تیتری یک اکتیویتی و دیزاینرش رو طراحی کنم، فقط یک بار این کار رو انجام بدم راهنمایی لطفا لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
behnam_tr 172 ارسال شده در 4 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 4 مرداد، 2018 این سوروس رو دانلود کنید همه چیزهایی که گقتید توش کار کردم لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
samad 0
سلام. دارم یک اپلیکیشن کتاب می سازم.
می خوام یک اکتیویتی داشته باشم که لیستی از مطالب فصل1 رو مثلا در لیست ویو خودش نشون بده
روی هر موضوع فرعی این فصل که می زنی یک اکتیویتی خاص رو فراخوانی کنه
همون یکی اکتیویتی طبق عنوانی که بر روش کلیک شده فایل تکست مربوط به همون موضوع رو فراخوانی کرده و نشان بده
با این کار بجای اینکه مجبور باشم برای هر تیتری یک اکتیویتی و دیزاینرش رو طراحی کنم، فقط یک بار این کار رو انجام بدم
راهنمایی لطفا
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.