من دارم یه برنامه میسازم که راجب اموزش بخشهای مختلف ادمها حیوانات گیاهان زمین وووو هست
چیزی حدود 4000 تا عکس هم براش ادماده کردم با حجم 70 مگابایت ( مشکلی ایجاد نمیشه؟)
میخواستم ببینم میشه این ها رو کوتاه تر کرد؟
اینم بخشی از کدها اولیه برنامه (هنوز دکمه خیلی زیادی باید بنویسم)
SubGlobalsPrivatePanel_rootAsPanelPrivateButton_bazghashtAsButtonDim s AsIntEndSubSubActivity_Create(FirstTimeAsBoolean)Activity.LoadLayout("main")Panel_root.LoadLayout("dokmehay_safeasli")'دکمه های صحفه اصلی
'(اینجادکمههایاموزش-ارتباطباما-علاقهمندیها-تنظیمات)EndSubSubActivity_ResumeEndSubSubActivity_Pause(UserClosedAsBoolean)EndSubSubButton_bazghasht_Click'دکمه برگشت
Select s
Case 1,100
Panel_root.RemoveAllViews
Panel_root.LoadLayout("dokmehay_safeasli")
Case 2,101
Panel_root.LoadLayout("dokmehay_amozesh")
s=100
Case 3,102
Panel_root.LoadLayout("dokmehay_adam")
s=101
Case 4,103
Panel_root.LoadLayout("dokmehay_chashm")
s=102
Case 5
Panel_root.LoadLayout("dok_chashm_abro")
s=103
End Select
End Sub
Sub Button_amozesh_Click 'دکمهرفتنبهبخشاموزشPanel_root.RemoveAllViewsPanel_root.LoadLayout("dokmehay_amozesh")'(دکمه های لیست اموزش (اینجا دکمه های ادم-حیوان-گیاهان-و وو
s=1
End Sub
Sub Button_adam_Click 'دکمهرفتنبهبخشاموزشادمPanel_root.RemoveAllViewsPanel_root.LoadLayout("dokmehay_adam")' ( دکمه های لیست اموزش قسمتهای بدن ادم (اینجا دکمه های چشم-دست-پا-قلب-ریه ووو
s=2
End Sub
Sub Button_chashm_Click 'دکمهرفتنبهبخشاموزشچشمPanel_root.RemoveAllViewsPanel_root.LoadLayout("dokmehay_chashm")'(دکمه های لیست اموزش چشم (اینجا دکمه های ابرو-مژه-قرنیه و و و
s=3
End Sub
Sub Button_jolo_Click 'دکمهرفتنبهبخشاموزشانواعمژهPanel_root.RemoveAllViewsPanel_root.LoadLayout("dok_chashm_abro")'(دکمه های لیست اموزش مثلا انواع ابرو (اینجا دکمه های ابرو1-ابرو2-ابرو3 و و و
s=4
End Sub
Sub Button_chshm3_Click 'دکمهرفتنبهعکسهایابرو3Panel_root.RemoveAllViewsPanel_root.LoadLayout("chashm_abro3_ax")'عکسهای اموزش ابرو3 که باز شده اند
s=5
End Sub
سوال
ehsan70 7
سلام
من دارم یه برنامه میسازم که راجب اموزش بخشهای مختلف ادمها حیوانات گیاهان زمین وووو هست
چیزی حدود 4000 تا عکس هم براش ادماده کردم با حجم 70 مگابایت ( مشکلی ایجاد نمیشه؟)
میخواستم ببینم میشه این ها رو کوتاه تر کرد؟
اینم بخشی از کدها اولیه برنامه (هنوز دکمه خیلی زیادی باید بنویسم)
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.