modares 2 ارسال شده در 2 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 2 مرداد، 2018 سلام دوستان ، من با api پوشه کار کردم و توانستم پوش ارسال کنم . حالا می خوام این نوتیفیکیشنی که ارسال کردم به صورت جیسون را در سمت اندروید ذخیره کنم خود سایت پوشه هم یکسری سمپل داشت ولی خیلی بدرد نمی خورد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
mahdi0000 27 ارسال شده در 11 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 11 مرداد، 2018 سلام منم به این مشکل خوردم کسی راه حلی نداره؟ لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
hojjatborohan 56 ارسال شده در 3 مرداد، 2018 اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2018 من متوجه نشدم جی شد لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
modares 2 ارسال شده در 3 مرداد، 2018 سازنده اشتراک گذاری ارسال شده در 3 مرداد، 2018 در در 1397/02/12, 11:24:30، modares گفته است : سلام دوستان ، من با api پوشه کار کردم و توانستم پوش ارسال کنم . حالا می خوام این نوتیفیکیشنی را که ارسال کردم به صورت جیسون در سمت اندروید ذخیره کنم خود سایت پوشه هم یکسری سمپل داشت ولی خیلی بدرد نمی خورد دوستان کسی نیست کمک بکنه؟ خیلی ضروریه لینک ارسال به اشتراک گذاری در سایت های دیگر تنظیمات بیشتر اشتراک گذاری ...
سوال
modares 2
سلام دوستان ، من با api پوشه کار کردم و توانستم پوش ارسال کنم . حالا می خوام این نوتیفیکیشنی که ارسال کردم به صورت جیسون را در سمت اندروید ذخیره کنم خود سایت پوشه هم یکسری سمپل داشت ولی خیلی بدرد نمی خورد
لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر
3 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است
ارسالهای توصیه شده
بایگانی شده
این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.