رفتن به مطلب
  • 0

مشکل در اینتت


vblinkk

سوال

دوستان سلام

به مورد عجیبی برخورد کردم هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم

من میخوام فایلی که در ایمیج ویو نمایش داده شده یا فایلی که مسیر آن در یک متغیر ذخیره است را ازطریق اینتنت کراپ کنم... 

هرکاری میکنم نمیشه کمک کنید...

تو کد زیر از طریق اینتنت یک عکس از دوربین گرفته میشه و مستقیما کراپ میشه ... حالا من میخوام تصویری کراپ بشه که تو ایمیج ویو دارمش..

    Dim i As Intent
    onoff = True
    i.Initialize("android.media.action.IMAGE_CAPTURE", "" )
    i.PutExtra("crop", "true") 'crop ON
    i.PutExtra("aspectX", 0) 'crop aspects
    i.PutExtra("aspectY", 0) 'crop aspects
    i.PutExtra("outputX", 200) 'crop size
    i.PutExtra("outputY", 150) 'crop size
    i.PutExtra("output", ParseUri("file://" & File.Combine(Directory, PictureName)))

فقط اون تابع parseurl برای ذخیره است و خودم بصورت ساب نوشتمش

لینک ارسال
به اشتراک گذاری در سایت های دیگر

1 پاسخ به این سوال تاکنون داده شده است

ارسال های توصیه شده

بایگانی شده

این موضوع بایگانی و قفل شده و دیگر امکان ارسال پاسخ نیست.

مهمان
این موضوع برای عدم ارسال قفل گردیده است.
  • کاربران آنلاین در این صفحه   0 کاربر

    • هیچ کاربر عضوی،در حال مشاهده این صفحه نیست.
×
×
  • اضافه کردن...